Saturday, 27 April, 2024

Ρόδος: 30χρονος πέθανε από θρόμβωση 20 ημέρες μετά το εμβόλιο

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, ένας 30χρονος από τη Ρόδο, ο οποίος νοσηλευόταν με θρόμβωση στο πόδι

η οποία προήλθε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του για τον κορωνοϊό.
Ο άτυχος νέος, Κώστας Μαστροβασίλης, δύο ημέρες πριν το θάνατό του, έκανε γνωστή την ιστορία του μέσα από ανάρτησή του στο facebook ξεσπώντας μάλιστα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος-όπως αναφέρει-πιέζει τους Έλληνες να εμβολιαστούν, ενώ την ίδια ώρα διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία παρενέργεια.
Οι γονείς του άτυχου νέου βρίσκονται στην Αυστραλία και πρόκειται να έρθουν στη χώρα για την κηδεία, ενώ την αναγνώριση έκανε ο αδελφός του.

«Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο… έγινε το πόδι μου πέτρα, έφραξαν όλες οι φλέβες»
Ο νέος από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο της Johnson.
Η είδηση σοκάρει αφού ο ίδιος μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τις παρενέργειες που είχε λόγω του εμβολίου οι οποίες τον καθήλωσαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Συγκεκριμένα ο 31χρονος Κώστας Μαστροβασίλης, γράφει: «Μετά από 20 μέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης και εδώ και τέσσερις μέρες είχα ενοχλήσεις γιατί έγινε το πόδι μου πέτρα. Έφραξαν όλες οι φλέβες και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα από την καρδιά μου»
«Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν», προσθέτει.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου