Saturday, 27 April, 2024

Σκληρό… χτύπημα στην ανεργία από τον ΣΥΡΙΖΑ: Προσέλαβε 49 (!) προϊσταμένους στην ΕΡΤ

Το αλήστου μνήμης σύνθημα του Τζέφρυ «λεφτά υπάρχουν» φαίνεται ότι το χρησιμοποιεί πλέον και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι, όμως, προκειμένου να δώσει χρήματα στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες

τους ανέργους, αλλά στην ΕΡΤ η οποία φροντίζει μεθοδικά για την διάδοση της κυβερνητικής προπαγάνδας. Έτσι, λοιπόν, οι ιθύνοντες της κυβέρνησης σκέφτηκαν και κυρίως αποφάσισαν ότι η κρατική (κυβερνητική) τηλεόραση χρειάζεται όχι έναν ή δύο αλλά 49 (!) προϊσταμένους, οι οποίοι εννοείται ότι θα λαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα (χρηματικά και θεσμικά) που απορρέουν από την τοποθέτησή τους αυτή.
Αυτό που ξεχωρίζει στον… συνωστισμό των προϊσταμένων που θα διορίσει η κυβέρνηση είναι η φαντασία στην απόδοση ονομάτων των τομέων ευθύνης τους, όπως π.χ. προϊστάμενος πρωτότυπου περιεχομένου, προϊστάμενος γλωσσικής υποστήριξης, μέχρι και προϊστάμενος για τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές!
Το νέο οργανόγραμμα της εταιρείας θυμίζει με τραγελαφικό τρόπο τις παθογένειες που ταλαιπωρούν το ελληνικό Δημόσιο, όπου υπάρχουν τελικά περισσότεροι διευθυντές και προϊστάμενοι παρά απλοί υπάλληλοι. Ερωτήματα, φυσικά, προκαλούνται για εκείνους που εμπνεύστηκαν και εφάρμοσαν αυτές τις φαεινές ιδέες. Την ίδια ώρα που η Ελληνική Κοινωνία ταλαιπωρείται αφάνταστα από την πολυετή επέλαση των δεξιών και αριστερών μνημονίων, και ο Λαός μας φτωχοποιείται σε ολοένα και μεγαλύτερο βαθμό, η κυβέρνηση δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να διορίζει μια σειρά κρατικοδίαιτων και χαραμοφάηδων «προϊσταμένων» στην κρατική ΕΡΤ, η οποία πληρώνεται υποχρεωτικά απ΄όλους τους Έλληνες.
Απ΄ό,τι φαίνεται η «πρώτη φορά Αριστερά» μνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στον μόνο τομέα που όχι απλώς καταπολεμά την ανεργία αλλά δημιουργεί και νέες θέσεις εργασίας είναι σ΄αυτόν της δημόσιας κρατικής τηλεόρασης.
Μπορεί, βεβαίως, η «εργασία» τους να είναι άνευ ουσιαστικού περιεχομένου, αλλά έτσι είναι η σοβιετικού τύπου σύσταση του κράτους και της κοινωνίας που επιδιώκουν και θέλουν να εφαρμόσουν οι καπιταλιστές μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ. Γραφειοκρατία, εξαφάνιση της παραγωγικότητας, παρασιτισμός και χτίσιμο ενός κυβερνητικού κομματικού κράτους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σκληρό… χτύπημα στην ανεργία από τον ΣΥΡΙΖΑ: Προσέλαβε 49 (!) προϊσταμένους στην ΕΡΤ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου