Saturday, 18 May, 2024

Στο Δάσος Δαδιάς οι κάτοικοι ακινητοποίησαν 17 λαθρομετανάστες, εκεί που ξεκίνησε η φωτιά

Στο Δάσος Δαδιάς οι κάτοικοι ακινητοποίησαν 17 λαθρομετανάστες εκεί που ξεκίνησε η φωτιά.

Η Αστυνομία εντόπισε άλλους 14 λαθρομετανάστες και τους συνέλαβε στην Λευκίμη.

Μη δούνε λαθρομετανάστες να βάζουν φωτιές αμέσως να τους συλλάβουν οι φασίστες! Είδατε… για να δούμε τι θα πουν στη συνέχεια… από πού ξεκίνησε η φωτιά;

Όταν στον Έβρο κάθε μέρα γίνεται αποτροπή εισόδου 900 λαθρομεταναστών, πόσοι άλλοι δεκάδες χιλιάδες μπαίνουν τον μήνα, από Έβρο και νησιά; Τι μπορούν να “δημιουργήσουν” τόσοι άνθρωποι, καμία ανησυχία από τους πολιτικούς που συνεχίζουν ανέμελοι τα μπάνια τους…

Η είδηση συγκεκριμένα αναφέρει: Την είσοδο περίπου 900 παράτυπων μεταναστών, ανά ημέρα, στον Έβρο απέτρεψε τις προηγούμενες ημέρες η ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία από 14 Αυγούστου και ώρα 06:00 έως 17 Αυγούστου την ίδια ώρα, ο συνολικός αριθμός αποτροπών εισόδου παράτυπων μεταναστών ανήλθε στις 2.720, ενώ συνελήφθησαν 85 παράτυποι μετανάστες.

Παράλληλα, στο ίδιο χρονικό διάστημα συνελήφθησαν σε όλη την ελληνική επικράτεια 29 διακινητές παράτυπων μεταναστών, εκ των οποίων οι 12 στον Έβρο. Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα από 28 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου, συνελήφθησαν στη Μακεδονία και τη Θράκη ακόμα 58 διακινητές παράτυπων μεταναστών.

Τι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΕΛΑΣ

«Η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, στη βάση της τήρησης της νομιμότητας, με γνώμονα το δραστικό περιορισμό του προβλήματος».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου