Tuesday, 7 May, 2024

Στο κελί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ο Dr Kontos για 12 μήνες ακόμη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο «ψευτογιατρός» μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
Στη φυλακή θα παραμείνει για 12 μήνες ακόμη ως προσωρινά κρατούμενος ο «ψευτογιατρός», ο οποίος αυτό το διάστημα δικάζεται για 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών. Και αυτό γιατί σήμερα στον 48χρονο κατηγορούμενο επιβλήθηκε και νέα, δεύτερη προφυλάκιση, αυτή τη φορά για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Έτσι, μετά την εξέλιξη αυτή ο κατηγορούμενος δεν θα αποφυλακιστεί στις 16 Δεκεμβρίου, οπότε και λήγει το 18μηνο της προφυλάκισής του για τις 12 ανθρωποκτονίες και τις 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών.
Ειδικότερα, ο 48χρονος… Dr Kontos απολογήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μετά την απολογία του, του επιβλήθηκε και δεύτερη προφυλάκιση. Η νέα προφυλάκιση που του επιβλήθηκε σημαίνει ότι ο «ψευτογιατρός» θα παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον ένα έτος ακόμη.
Το αδίκημα του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος απαγγέλθηκε στον κατηγορούμενο, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα που τον παρέπεμψε σε δίκη για την πρώτη δικογραφία, κατάφερε να αποσπάσει από τα απελπισμένα θύματά του χιλιάδες ευρώ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου