Friday, 26 April, 2024

Στο «Σωτηρία» ο Πολάκης: «Κ. Τασούλα, περιμένω δημόσια συγγνώμη» (Video)

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας μετέβη τελικώς στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ώστε να διαπιστώσει τη λειτουργικότητα των ΜΕΘ

που έγιναν δωρεά από τη Βουλή, απαντώντας στον πρόεδρο της, Κώστα Τασούλα.
Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δήλωση μέσα από το νοσοκομείο «Σωτηρία», τονίζοντας ότι διαπίστωσε με τα ίδια του τα μάτια πως σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται δύο υπομονάδες, στις οποίες νοσηλεύονται 15-16 ασθενείς.
«Οι υπομονάδες 3 και 4 με συνολική χωρητικότητα 25 κλινών δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού που φροντίζει τους ασθενείς των δύο υπομονάδων που βρίσκονται σε λειτουργία «είναι μετακινημένοι είτε μέσα από το “Σωτηρία”, είτε από άλλα νοσοκομεία».
«Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριε Τασούλα, εγώ ήρθα να τη διαπιστώσω με τα μάτια μου. Περιμένω τη δημόσια συγγνώμη σας», καταλήγει στη δήλωσή του ο Παύλος Πολάκης. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το βίντεο: 

https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2741603016083162/?t=23

Το Υπουργείο Υγείας δεν άφησε ασχολίαστη την επίσκεψη του Παύλου Πολάκη στο Σωτηρία αλλά ούτε και το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε χωρίς να φορά μάσκα.
Αναλυτικά από το Υπουργείο τονίστηκαν τα εξής:
“Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας.
Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου.
Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.
Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του.
Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς”. Τώρα ποιος λέει αλήθεια και τι ισχύει… τα συμπεράσματα… του καθενός! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου