Friday, 26 April, 2024

Συγκέντρωση χρημάτων για τα πυρόπληκτα ζώα που διασώθηκαν

Ενώ ακόμη τα δραματικά γεγονότα δεν έχουν σταματήσει, εγώ ο Τσίτσος από τη μια σκέφτομαι την αναγκαιότητα για (σωματική, ψυχολογική και οικονομική) υποστήριξη

των χουμάνων και των ζώων που επλήγησαν από τις καταστροφές, από την άλλη καταλαβαίνω την ανάγκη των ανθρώπων που δεν εμπλέκονται άμεσα (αλλά και αυτών που εμπλέκονται άμεσα) να συνεισφέρουν, να βοηθήσουν.
Ένας τρόπος για να συνεισφέρουμε είναι μέσω της οικονομικής υποστήριξης! Αποφάσισα λοιπόν ως πραγματική ηγέτιδας των απανταχού γατών (αλλά μωρέ αγαπάμε και τα υπόλοιπα ζώα) να ξεκινήσω μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη των πυρόπληκτων ζώων (που αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται και γίνεται προσπάθεια με κάποιο τρόπο να φιλοξενηθούν, να βρεθούν οι ιδιοκτήτες τους ή να υιοθετηθούν). Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους φορείς που δραστηριοποιούνται με όλες τους τις δυνάμεις αυτές τις ημέρες όπως το Dogs’ Voice, το Cat Rescue Athens ή σε κάποιους άλλους ανάλογα με τις ανάγκες και το πως αυτές θα διαμορφωθούν μέσα στις επόμενες μέρες!
Σε ετούτη την κίνηση δεν χωρούν καχυποψίες (όπως και στην εν γένει επαφή μας ως τώρα), ούτε πρόκειται να προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας (μα τι διάολο, δεν με βλέπετε, κοτζάμ γάτα είμαι) οπότε όποιος θέλει ολόψυχα, χωρίς αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις να βοηθήσει μπορεί να το κάνει με τους παρακάτω τρόπους, ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες ώστε να γίνει εύκολα ξεκάθαρο ότι η αποστολή οικονομικής βοήθειας είναι για τα πυρόπληκτα ζώα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Όποιον από τους παρακάτω τρείς τρόπους και αν χρησιμοποιήσετε για να υποστηρίξετε τα ανήμπορα ζωάκια μην ξεχάσετε να αφήσετε τη σχετική σημείωση “για τα πυρόπληκτα ζώα” για να μπορώ να ξεχωρίσω τις δωρεές που γίνονται για αυτό το σκοπό… Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου