Friday, 26 April, 2024

Τούρκος σχεδιαστής μόδας κάνει δωρεά στους έλληνες πυρόπληκτους και «τρολάρει» τον Ερντογάν

Ο γνωστός αντικαθεστωτικός Τούρκος σχεδιαστής μόδας Μπαρμπαρός Σανσάλ τάχθηκε για μια ακόμη φορά κατά του Ταγίπ Ερντογάν

ανακοινώνοντας δωρεά για την υποστήριξη των πυρόπληκτών στην Ελλάδα.
Την ώρα που δεκάδες πυρκαγιές συνεχίζουν να μαίνονται σε όλη την Τουρκία ο Σανσάλ, που ζει αυτοεξόριστος στην Κύπρο, σκέφτεται τους πληγέντες στην Ελλάδα.
Με ανάρτησή τους τα κοινωνικά δίκτυα, ο Σανσάλ, που αποτελεί «κόκκινο» πανί για τον Ερντογάν, ανακοινώνει δωρεά 20.000 ευρώ για την υποστήριξη των πυρόπληκτων στην Ελλάδα, ζητώντας από συμπατριώτες του να πράξουν το ίδιο. «Καθώς η Τουρκία είναι πολύ πλούσια και ισχυρή, λόγω των πυρκαγιών αποφάσισα να δωρίσω σε οργανώσεις της Ελλάδας 20.000 ευρώ. Βάλτε και εσείς το χέρι στην τσέπη σας» έγραψε συγκεκριμένα, με δεκάδες θετικά και αρνητικά σχόλια να ακολουθούν την ανάρτησή του.
Εξαιτίας της ακτιβιστικής του δράσης ο Μπαρμπαρός Σανσάλ έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση Ερντογάν, που τον έχει καταχωρήσει στη λίστα των «ανεπιθύμητων». Ο Τούρκος σχεδιαστής υψηλής ραπτικής έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο, όπου συνεχίζει να βάλλει κατά του Τούρκου προέδρου με παρεμβάσεις του στα κοινωνικά δίκτυα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου