Wednesday, 8 May, 2024

Το συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη και η σημαία που ανέβηκε…

Την Κυριακή που μας πέρασε, έγινε στο Σύνταγμα συλλαλητήριο υπέρ του Παλαιστινιακού λαού,

που οργάνωσε το ΠΑΜΕ. Εκεί ένας νεαρός Πακιστανός σκαρφάλωσε πάνω σε έναν στύλο φωτισμού, που βρισκόταν απέναντι από τη Βουλή και έβαλε μαζί με την ελληνική σημαία, την παλαιστινιακή. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι βλέποντας τον, δημιούργησαν «θόρυβο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπαν ότι κατέβασε την ελληνική…

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, σχολίασε σε εκπομπή: «Στο όνομα της οποιαδήποτε διαμαρτυρίας, δεν μπορεί να παρενοχλείται η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς», είπε ο βουλευτής, σχολιάζοντας και το γεγονός ότι ένας από τους διαμαρτυρόμενους ανέβασε τη σημαία της Παλαιστίνης σε κολώνα φωτισμού.

«Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Σε όλο τον κόσμο, το προοδευτικό κομμάτι δεν ανέχεται αυτή την κατάσταση. Εδώ όλος ο κόσμος αντιδρά για το Ισραήλ και εσείς μας λέτε για τον Άγνωστο Στρατιώτη;» απάντησε του Γιώργου Καραμέρου.

Στην εποχή των κινητών που διαθέτουν κάμερες, και του διαδικτύου που το κάνει σχετικά εύκολο να διασταυρώσεις κάποιες, τέτοιου τύπου πληροφορίες, θα πίστευε κανείς, ότι αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις θα έπρεπε να μη γίνονται viral γιατί είναι πανεύκολο να τις καταρρίψεις… αλλά κάποιοι δεν πείθονται ούτε με στοιχεία!

Βλέπουμε ότι υπήρχαν στον στύλο 2 ελληνικές σημαίες που δεν πείραξε κανείς και ότι κάποιος ανέβηκε ψηλότερα από αυτές  και τοποθέτησε αρχικά μία παλαιστινιακή σημαία και μαζί της μία ελληνική, όπως αναφέρει και δείχνει σχετικές φωτο ο Γ. Τσαγκόζης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου