Friday, 26 April, 2024

Τριτοκοσμικές συνθήκες για τους σπουδαστές της σχολής Λιμενοφυλάκων! Ακαθαρσίες ποντικών σε πιάτα

Ακαθαρσίες ποντικιών πάνω στους δίσκους φαγητού στην τραπεζαρία της κουζίνας, μούχλα και σοβάδες που

καταρρέουν από το ταβάνι στα μπάνια, χαλασμένες τουαλέτες και οι ασφυκτικά μικροί θάλαμοι χωρίς κλιματισμό, συνθέτουν την τραγική εικόνα στο στρατόπεδο Κανελλόπουλου όπου διαμένουν σπουδαστές της σχολής Λιμενοφυλάκων.

Τις άθλιες και τριτοκοσμικές συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να φοιτούν αλλά και να βιώνουν καθημερινά οι σπουδαστές στο στρατόπεδο Κανελλόπουλου, συγκεκριμένα στο “Καταφύγιο 5”, καταγγέλλουν μέσω του ThessToday.gr αγανακτισμένοι γονείς, οι οποίοι μεταξύ άλλων τονίζουν πως «οι τωρινές εγκαταστάσεις που ουσιαστικά ζουν τα παιδιά μας, δεν αρμόζουν σε αυτές που θα έπρεπε να υπήρχαν εν έτει 2023».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις που στεγάζονται οι φοιτητές της σχολής Λιμενοφυλάκων, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το ThessToday.gr είναι οι ακαθαρσίες ποντικιών που βρέθηκαν στους μεταλλικούς δίσκους που χρησιμοποιούν οι σπουδαστές για να γευματίσουν, όταν επέστρεψαν από τις διακοπές τους μετά το Πάσχα. «Θεωρώ πως αυτό το συμβάν ξεπερνάει κάθε όριο, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Η μόνη απάντηση που έλαβαν τα παιδιά όταν παραπονέθηκαν για τις ακαθαρσίες, ήταν “σιγά μωρέ, καθαρίστε τους δίσκους με το λάστιχο”. Φυσικά, αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά, πρόκειται για βασικούς κανόνες υγιεινής» αναφέρει στο ThessToday;gr, μητέρα σπουδαστή… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου