Monday, 6 May, 2024

Υποβλήθηκαν 150 αιτήσεις για διοικητές Νοσοκομείων με τους πρώην να κάνουν προσφυγές

150 αιτήσεις για την κάλυψη των κενών θέσεων διοικητών και υποδιοικητών των νοσοκομείων σε Βόρειο – Νότιο Αιγαίο και στον Πειραιά, παρέλαβε μέχρι και χθες η 2η ΥΠΕ Αιγαίου

ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία συγκέντρωσης των φακέλων και το άνοιγμά τους, προκειμένου να διαπιστωθεί, πόσοι εξ’ αυτών διεκδικούν θέσεις στα νοσοκομεία των περιοχών αυτών.
Εντωμεταξύ, οι περισσότεροι διοικητές των νοσοκομείων, τόσο οι «γαλάζιοι» όσοι και οι «πράσινοι», προανήγγειλαν προσφυγές στη δικαιοσύνη διεκδικώντας την επιστροφή τους. Στην περίπτωση που δικαιωθούν, ο διαγωνισμός για τους νέους διοικητές νοσοκομείων θα τιναχθεί στον αέρα.
Άγνωστο παραμένει τι σχέδιο έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση για αυτήν την περίπτωση και στην πιθανότητα να έχουν ήδη τοποθετηθεί οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία μετά και την ολοκλήρωση της προκήρυξης.
Το πρόβλημα πάντως φαντάζει σοβαρό εάν τουλάχιστον τα ασφαλιστικά μέτρα αποβούν υπέρ των απολυμένων διοικητών.
Και το σίριαλ φυσικά δεν θα τελειώσει εδώ καθώς οι διοικητές που παύθηκαν σκοπεύουν θα διεκδικήσουν και αποζημιώσεις στα δικαστήρια. Θα υποστηρίξουν ότι απομακρύνθηκαν πριν λήξουν οι συμβάσεις τους, ενώ δεν υπάρχουν γραπτές αξιολογήσεις, που να δικαιολογούν μια τέτοια ενέργεια, όπως προβλέπεται στη σύμβασή τους.

Υποβλήθηκαν 150 αιτήσεις για διοικητές Νοσοκομείων με τους πρώην να κάνουν προσφυγές

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου