Sunday, 12 May, 2024

Υπόθεση Γραικού: Αναβιώνει στο Εφετείο η φρικτή δολοφονία του κτηνοτρόφου. Ξεσπά η οικογένεια

“Ο αδερφός μου ο Νίκος ξεψυχούσε και ρωτούσε “τι έγινε με τον δολοφόνο του Δημήτρη;” Αυτό που περιμένουμε από τη δικαιοσύνη είναι να μη βγει ποτέ αυτός ο άνθρωπος από τη φυλακή”. Η αδερφή του δολοφονημένου Δημήτρη Γραικού ξεσπά μέσω του ThessToday. Επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση και το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η οικογένεια του άτυχου κτηνοτρόφου ζητά να μη σπάσουν τα ισόβια καθώς σήμερα εκδικάζεται η έφεση του καθ’ ομολογία δράστη.

Όπως εξηγούν οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας μπορεί πρωτόδικα να υπήρξε δικαίωση, οι έρευνες ωστόσο δε θα σταματήσουν μέχρι η υπόθεση να διαλευκανθεί πλήρως και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο καταδικασθείς σε ισόβια, να είχε συνεργούς.

Η αδερφή, η ανιψιά και ο ανιψιός του Δημήτρη Γραικού, λίγες ώρες πριν ζήσουν ξανά μέσα στην αίθουσα του Εφετείου τον Γολγοθά που πέρασαν μέχρι να φτάσουν στην αλήθεια, περιγράφουν μέσα από την κάμερα του ThessToday πως αν και πέρασαν επτά χρόνια από τότε που έχασαν τον άνθρωπό τους ο πόνος και η οργή δεν μαλάκωσαν μέσα τους.

Αθηνά Γραικού: “Ένα ένα τα αδέρφια μου χάθηκαν με αυτό τον καημό. Αρρωστήσαμε από τον πόνο”

“Μέσα σε δύο χρόνια έχασα τρία αδέρφια. Ο αδερφός μου ο Νίκος έλεγε ας βρω τον δολοφόνο του Δημήτρη κι ας πεθάνω. Αυτό έγινε. Ήρθα στην πατρίδα μου από το εξωτερικό για να αγκαλιάσω τα αδέρφια μου και από έξι μείναμε δύο. Πονάω για όλους και ιδίως για τα παιδιά που άφησε ο αδερφός μου ορφανά. Αυτός που του στέρησε τη ζωή είναι ένας ψυχρός δολοφόνος. Οργίζομαι όταν μαθαίνω πώς λαμβάνει συνεχώς άδειες και κυκλοφορεί έξω ελεύθερος. Ποτέ δεν πιστέψαμε τα ψέματα που έλεγαν ότι έφυγε στο εξωτερικό. Δεν ντρεπόταν ο δολοφόνος να βγαίνει στα κανάλια και να αραδιάζει πράγματα από τη φαντασία του” αναφέρει στην κάμερα του ThessToday η Αθηνά Γραικού, αδερφή του δολοφονηθέντα.

“Στο Εφετείο θα είμαι μόνη χωρίς κανένα από τα αδέρφια μου στο πλευρό μου. Όσο περνούν τα χρόνια ο πόνος μεγαλώνει. Ο αδερφός μου ο Νίκος ξεψυχούσε και ρωτούσε “τι έγινε με τον δολοφόνο;” καταλήγει με δάκρυα στα μάτια… ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου