Friday, 26 April, 2024

Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο αδερφός του 28χρονου Μάρτιν που αγνοείται στη θάλασσα

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο αδερφός του 28χρονου Μάρτιν που αγνοείται για 5η μέρα στη θάλασσα στη Χαλκιδική.

«Ζητάμε από όλους όσους έχουν βάρκες, κιάλια ή άλλες συσκευές ζουμ να μας βοηθήσουν και να συμμετέχουν στην αναζήτηση του Martin. Κάθε μικρή βοήθεια είναι απαραίτητη και εκτιμώ ιδιαίτερα», σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook o Goran Jovanovski. «Ζητώ απεγνωσμένα τη βοήθειά σας», αναφέρει.

Τα γενέθλια του 30χρονου Ιβάν μετατράπηκαν σε εφιάλτη όταν οι τρεις νέοι βούτηξαν στη θάλασσα στη Μύτη Ποσειδίου και παρασύρθηκαν από θαλάσσια ρεύματα το περασμένο Σάββατο 9 Ιουλίου.

Η ανάρτηση του Goran:

«Αγαπητοί φίλοι που βρίσκονται στη Χαλκιδική. Ο Μάρτιν είναι ο τελευταίος από τους 3 φίλους που εξακολουθεί να αγνοείται. Ο φυσητήρας της εικόνας δείχνει το σημείο στο χάρτη όπου βρέθηκε ο δεύτερος φίλος (Ιβάν). Επομένως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Μάρτιν να βρίσκεται και σε εκείνη την πλευρά της Χαλκιδικής. Ζητάμε από όλους όσους έχουν βάρκες, κιάλια ή άλλες συσκευές ζουμ να μας βοηθήσουν και να συμμετέχουν στην αναζήτηση του Martin. Κάθε μικρή βοήθεια είναι απαραίτητη και εκτιμώ ιδιαίτερα.

Είμαι ο αδελφός του Martin και ζητώ απεγνωσμένα τη βοήθειά σας. Και παρόλο που πέρασαν 4 μέρες, δεν χάνουμε τις ελπίδες μας και συνεχίζουμε την αναζήτηση για τον Martin.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ΟΦΚΑΘ, τους εθελοντές που βοήθησαν στην αναζήτηση, το Γενικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, τον κ. Bujar Osmani, τον κ. Νίκο Δένδια, τους ντόπιους και όλους όσους τις τελευταίες 4 ημέρες μας βοήθησαν στην αναζήτηση του Martin και των φίλων του. Παρακαλώ ενημερώστε όλους κοινοποιώντας αυτή την ανάρτηση”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου