Saturday, 27 April, 2024

Χανιά: Άγριο έγκλημα στις φυλακές – Tι λέει στο enikos.gr ο δικηγόρος του δολοφόνου του Σεργιανόπουλου

Χανιά: Άγριο έγκλημα στις φυλακές – Tι λέει στο enikos.gr ο δικηγόρος του δολοφόνου του Σεργιανόπουλου
Ο Γεωργιανός δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του συγκρατούμενου του μέσα στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά. Το θύμα, που ήταν ομοεθνής του δράστη, τραυματίστηκε στο στήθος από αυτοσχέδιο μαχαίρι. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του κρατουμένου στο νοσοκομείο Χανίων. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ανάνηψη, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Το enikos.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Γεωργιανού, Δημήτρη Γκαβέλα, ο οποίος υπογράμμισε ότι θα πρέπει να μεταβεί στην Κρήτη για να δει από κοντά τον πελάτη του, ενώ κατέστησε σαφές ότι αυτό που συνέβη του φαίνεται περίεργο, καθώς ο δολοφόνος του Νίκου Σεργανιόπουλου σε δύο χρόνια θα συμπλήρωνε 15 έτη κράτησης και θα είχε δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση.

“Μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον πελάτη μου για να μου αναθέσει την υπεράσπισή του”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαβέλας και πρόσθεσε: “Ούτε έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τον συγκρατούμενό του, ούτε το αρνείται. Θα πρέπει να μεταβώ στην Κρήτη και να μου πει κοντά αν όντως έχει εμπλοκή στο έγκλημα. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου μέχρι να τον συναντήσω. Μου φαίνεται περίεργο γιατί ήξερα ότι ήταν υπόδειγμα κρατουμένου. Τηρούσε όλους τους κανόνες στις άδειες που έπαιρνε, ενώ είχε καλές σχέσεις με το σωφρονιστικό προσωπικό και τους συγκρατούμενους του. Και επίσης σε δύο χρόνια θα είχε δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση”.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες του σωφρονιστικού καταστήματος έχουν καταγράψει τη στιγμή της συμπλοκής, που έγινε στην Β΄ πτέρυγα των φυλακών της Αγιάς, όπου κρατούνται όσοι εκτίουν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου