Friday, 26 April, 2024

Τα περίεργα που κάνουν οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη!

Το να τραβάει ένας άνθρωπος κάθε λίγο και λιγάκι σε βίντεο την κοιλιά του δεν είναι ό,τι πιο… συνηθισμένο. Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, όμως, που ένας ολοκαίνουργιος κόσμος ξετυλίγεται στο σώμα και το μυαλό της κάθε γυναίκας, τα πάντα επιτρέπονται! Ειδικά αν πρόκειται για την πρώτη τους εγκυμοσύνη, τόσο οι γυναίκες (με τους άντρες τους να συμπάσχουν) υποκύπτουν σε πάσης φύσης αλλόκοτη επιθυμία ή ορμή. Κανείς δεν τις κατηγορεί. Λίγο «πείραγμα», όμως, σηκώνουν οι τρέλες τους!

Φωτογραφίζουν την κοιλιά τους
Και εντάξει να το κάνουν μία φορά τον μήνα, για να έχουν ένα «αναμνηστικό» της μεταβολής στο σώμα τους. Κάποιες περνούν ώρες ατελείωτες με μία φωτογραφική μπροστά στον καθρέφτη.

Τραβούν με τις ώρες βίντεο την κοιλιά τους, καραδοκώντας το παραμικρό σάλεμα του μωρού
…προκειμένου να δείξουν αργότερα το βίντεο στις φίλες τους, προσπαθώντας να τις πείσουν ότι όχι, δεν είναι η ανάσα τους που κουνά τον αφαλό τους, αλλά το μωρό που χορεύει καλίνκα.

Τρώνε χωρίς αύριο

…και χωρίς καμία λογική: Δηλαδή μπορεί να φάνε γλυκό και μετά αλμυρό και μετά πάλι γλυκό και στο τέλος να θέλουν και ένα μπολ με δημητριακά.

Ανακαλύπτουν νέες χρήσεις της κοιλιάς τους
Όταν έχει μεγαλώσει αρκετά, η κοιλιά της εγκύου μπορεί να αποτελέσει ένα ωραιότατο τραπεζάκι για το μπολ με τα πατατάκια!

Αρνούνται να κάνουν σεξ με τον άντρα τους
…από φόβο μην τρομάξουν ή τραυματίσουν το μωρό, παρόλο που ο γυναικολόγος τους έχει δώσει το «ok».

Θέλουν «πιπί» τους περί τις 20 φορές μέσα στη μέρα

…ακόμα κι αν δεν θέλουν πραγματικά, η παραμικρή υποψία ότι μπορεί να θέλουν τις αγχώνει και τις οδηγεί ξανά και ξανά στην τουαλέτα.

Παρακολουθούν με πάθος κάθε πιθανό ντοκιμαντέρ περί εγκυμοσύνης και τοκετού
Το τρελό, βέβαια, δεν είναι αυτό αλλά το ότι παρακολουθούν και βίντεο με ιδιαίτερα δυσάρεστο περιεχόμενο, π.χ. από αποβολές ή εκτρώσεις, τα οποία όσο κι να τις ταράζουν δεν σταματούν να βλέπουν!

Θεωρούν ότι όλο το σύμπαν περιστρέφεται γύρω τους
Ότι όλοι νοιάζονται για το πώς νιώθουν, τι έφαγαν την προηγούμενη μέρα ή από πότε έχουν να πάνε στην τουαλέτα. Επίσης, έχουν την απαίτηση όλοι να τις υπηρετούν (ακόμα κι αν είναι απόλυτα ικανές να κάνουν τα πάντα μόνες τους!).

Βάζουν μουσική στην κοιλιά τους

Κυριολεκτικά, βάζουν ακουστικά στην κοιλιά και επιλέγουν κλασική μουσική που έχουν ακούσει ότι ηρεμεί το μωρό.

Έχουν συνέχεια αέρια
Εντάξει, δεν φταίνε εκείνες –είναι πολύ δύσκολο να τα συγκρατήσουν.

Κλαίνε με το παραμικρό
Είναι οι ορμόνες που κάνουν πάρτι, είναι και η αγωνία για το άγνωστο που πλησιάζει… οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη γίνονται τρομερά ευαίσθητες, σε αστείο βαθμό!

Ανυπομονούν και δεν ανυπομονούν να γεννήσουν
Όσο προχωρά η εγκυμοσύνη και γίνονται πιο δυσκίνητες οι περισσότερες γυναίκες ανυπομονούν για την ημέρα που επιτέλους θα γεννήσουν, ώστε να μπορούν να επανέλθουν στις φυσιολογικές τους κινήσεις και δραστηριότητες και να επανακτήσουν τον έλεγχο στο σώμα τους. Ταυτόχρονα, όμως, θέλουν να μείνει κι άλλο το μωρό μέσα στην ασφάλεια της κοιλίτσας τους και να το κουβαλούν μαζί τους όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

Τα περίεργα που κάνουν οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη!

www.mama365.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου