Friday, 26 April, 2024

Πουλάς (Καθηγητής Βιοχημείας): Ο ιός ήταν προσπάθεια πειραματική…

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα», η οποία μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχαμε ως σήμερα για τον κορωνοϊό, προχώρησε

ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου!

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον ρόλο του Peter Daszak χωρίς να τον κατονομάσει (δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ) και των Ελλήνων επιστημόνων που συνεργάστηκαν μαζί του στην προσπάθεια που έκανε για να αποκρύψει την πραγματική προέλευση του ιού.

«Πλέον είναι δεδομένο ότι ο ιός αποτελούσε προσπάθεια πειραματική σε συγκεκριμένο εργαστήριο στο οποίο συνεργάζονταν πολλές ομάδες από όλο τον κόσμο, δεν ήταν μόνο Αμερικανοί, ήταν και Έλληνες. Ήταν μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει χρόνια πριν να μελετήσουν τη συμπεριφορά κορωνοϊών. Φαίνεται πως σε αυτή την προσπάθεια -ηθελημένα ή μη- ο κορωνοϊός αγρίου τύπου ξέφυγε από το εργαστήριο. Και αφού ξέφυγε από το εργαστήριο, έγινε μια προσπάθεια από τους ερευνητές που έκαναν πειράματα να θολώσουν τα νερά και με εμβληματικά γράμματα σε μεγάλα περιοδικά να μας διαβεβαιώσουν ότι είναι προϊόν φυσικής εξέλιξης. Και σε αυτό το σημείο θα ξαναπώ πως βρήκαν πρόθυμους συνεργάτες και συμμάχους ελληνικά εργαστήρια, ανθρώπων που πρωτοστατούν στην αντιμετώπιση της νόσου» αποκάλυψε ο καθηγητής βιοχημείας σε διαδικτυακό κανάλι… διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου