Friday, 26 April, 2024

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler του “Προκόπη” για τον Βόσκαρη και την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler του “Προκόπη” για τον Βόσκαρη και την Ελένη
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, γνωστός για τον ρόλο του ως “Προκόπης” στις Άγριες Μέλισσες, μιλώντας στο Enjoy έκανε το spoiler για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.

“Ο Προκόπης ζει τα απόνερα των γεγονότων σε αυτή τη μικρή κοινωνία όπου κατοικεί. Τους νιώθει όλους οικογένεια του και έχει αναπτύξει μεγάλη οικειότητα μαζί τους. Δεν έχει όρια. Είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός και ευκολόπιστος. Και γι’ αυτό την πατά ξανά και ξανά, όπως τότε με τα βιβλία που του έκλεψε ο Κυπραίος, όπως στον καβγά με τον Μελέτη – έτσι θα μπλέξει και με τον Βόσκαρη. Αλλά ο Προκόπης είναι ταγμένος στην Ελένη. Την υποστηρίζει σθεναρά από την αρχή της σειράς. Γιατί η Ελένη είναι πάντα με τη μεριά των αδυνάμων και αυτό ιδεολογικά τον συγκινεί” αναφέρει. Όσον αφορά στον πιο επικίνδυνο στο Διαφάνι, απάντησε ξεκάθαρα “Πριν από λίγο καιρό θα σου έλεγα τον Δούκα Σεβαστό. Αλλά πλέον και αυτός έχει χάσει τη δύναμη του και είναι σαν πληγωμένο ζώο που δείχνει τα νύχια του, αλλά δεν έχει πλέον καμιά ισχύ. Ο Δούκας είναι γέννημα θρέμμα της Κατοχής, μιας σκληρής εποχής, που έμαθε από τον πατέρα του ότι τα πάντα είναι η περιουσία, η δύναμη και η εξουσία. Αν έχει ένα ελαφρυντικό, είναι αυτό. Έτσι τον έμαθε ο πατέρας του. Είναι τραγικός ήρωας γιατί δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα λάθη του. Έχει ένα δικό του σύστημα αξιών και θεωρεί ότι όσα κάνει είναι σωστά. Πιστεύει ότι, χωρίς την κατοχή γης, η οικογένεια του δεν αξίζει τίποτε και αυτή την ιδέα του την έχει μεταφέρει και στα παιδιά του”.

“Ο Μελέτης είναι ένα πρόσωπο τραγικό. Νιώθει σαν πατέρα του τον Δούκα, με αυτόν μεγάλωσε και έχει κοπιάρει τη συμπεριφορά του. Ο Μελέτης έγινε δολοφόνος για χάρη του αφεντικού του. Αν αυτό το παιδί το είχε μεγαλώσει η Ανέτ και το είχε μάθει αλλιώς, θα ήταν άλλος άνθρωπος. Ο Μελέτης είναι η πιο σκληρή εκδοχή του Δούκα” προσθέτει. “Θεωρώ ότι ο πιο επικίνδυνος ήρωας μακράν στο Διαφάνι είναι ο Βόσκαρης. Ο Μάνος Βόσκαρης επιλέγει συνειδητά να είναι ένας κακός άνθρωπος. Εδώ δεν δίστασε να σκοτώσει την ίδια του την μάνα… Ο Βόσκαρης ξέρει ότι ο φίλος του ο Σέργιος δηλητηρίασε τον πατέρα της Λενιώς και επιλέγει παρ’όλα αυτά να της κάνει τη ζωή κόλαση στη φυλακή. Για μένα είναι ο χειρότερος όλων, δεν θέλει να διορθωθεί, δεν δείχνει μεταμέλεια” περιγράφει.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου