Friday, 26 April, 2024

Μπέζος – Φιλιππίδης: Όλες οι λεπτομέρειες για το σήριαλ που θα πρωταγωνιστούν

Tην αγγλική σειρά Vicious αποφάσισαν να φέρουν στην ελληνική τηλεόραση οι Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Μπέζος και έτσι φέτος το χειμώνα κατά πάσα πιθανότητα θα τους δούμε να υποδύονται ένα ιδιόρρυθμο ομόφυλο ζευγάρι. Οι δύο ηθοποιοί, αν και αρχικά έκαναν επαφές για να ενταχθεί η σειρά στο πρόγραμμα του Mega, τελικά βρήκαν στέγη στον Alpha και δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, καθώς περιμένουν πώς και πώς να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αρχικά τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν νωρίς το φθινόπωρο, ωστόσο η εκλογική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου ανέστειλε τα αρχικά τους σχέδια και ως εκ τούτου θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MYtv, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα ή τον Νοέμβριο ή μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη χρονική στιγμή που θα μπουν στο στούντιο για να ετοιμάσουν τα επεισόδια.

Μέχρι στιγμής ο επικρατέστερος τίτλος για την ελληνική εκδοχή είναι Μη με σκας, και αυτή δεν θα είναι η μοναδική διαφορά με το αγγλικό πρωτότυπο. Στην αγγλική βερσιόν, το ζευγάρι είναι ένας ξεχασμένος ηθοποιός και ένας πρώην ιδιοκτήτης μπαρ. Στην ελληνική εκδοχή, ο Γιάννης Μπέζος θα υποδυθεί τον Σωκράτη και θα εργάζεται ως συγγραφέας, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης θα υποδυθεί τον Αιμίλιο και θα είναι ο εκδότης. Οι δυο τους θα ζήσουν ξεχωριστές συγκινήσεις, ενώ θα ακούσουμε πολλές καυστικές ατάκες, μιας και πρόκειται για δύο ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν ενδιαφέρον για να διώξουν τη βαρεμάρα τους.

Έκπληξη είναι και το όνομα του σκηνοθέτη, που θεωρείται ότι θα αναλάβει τη σειρά. Στις πρώτες σκέψεις των δύο ηθοποιών ήταν να αναλάβει ο Γιάννης Μπέζος και τη σκηνοθεσία, ωστόσο βρέθηκε, όπως όλα δείχνουν, ο ιδανικός σκηνοθέτης στο πρόσωπο του Νίκου Ζαπατίνα, που πέρυσι σκηνοθετούσε τη σειρά του Alpha, Το σόι σου. Ήδη οι συζητήσεις μαζί του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και θεωρείται ο επικρατέσ τερος. Όσο για το σενάριο; Το υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δ ή μ η τ ρ α Σακαλή.

www.fthis.gr

Μπέζος – Φιλιππίδης: Όλες οι λεπτομέρειες για το σήριαλ που θα πρωταγωνιστούν

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου