Friday, 26 April, 2024

Τηλεθέαση: “Βουτιά” για το Survivor! Ποιοι πήραν την πρωτιά

Για πρώτη φορά το Survivor έχασε την πρωτιά στην τηλεθέαση της prime time ζώνης – Ποιο πρόγραμμα έκανε την ανατροπή.
Μετά από εβδομάδες, ίσως και μήνες που το Survivor κατακτά καθημερινά την πρωτιά στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης και μάλιστα με μεγάλη άνεση, χθες έγινε η ανατροπή.
Η μάχη δόθηκε ανάμεσα στο ριάλιτι επιβίωσης, το Masterchef και τις Άγριες Μέλισσες, όπως συμβαίνει καθημερινά.
Ωστόσο, αυτή τη φορά το Survivor έχασε για λίγο την πρωτιά στο δυναμικό κοινό, αφού την πρώτη θέση κατέκτησε το MasterChef, έστω και με μικρή διαφορά. Στην τρίτη θέση, λίγο πιο χαμηλά βρέθηκε η σειρά εποχής του ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 6 Απριλίου, ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star σημείωσε μέσο όρο 30,6% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω του το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με 29,5% και τις Άγριες Μέλισσες με 22,4%.
Αυτό σημαίνει ότι το τηλεοπτικό κοινό προσέλκυσε ο διαγωνισμός για τα 10.000 ευρώ που είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι παίκτες αιφνιδιάστηκαν και τελικά νίκησε η Μαργαρίτα ενώ αποχώρησε ο Νίκος Σκορδάκης. Όλα αυτά σε ένα σκηνικό απίστευτης άμιλλας, με τους παίκτες να βοηθούν ο ένας τον άλλον και να υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα.
Αυτό αποδεικνύει ότι οι τηλεθεατές δεν θέλουν ίντριγκες και ανούσιες κόντρες από τοξικούς παίκτες (βλέπε Μαρίνα και Κωνσταντίνα) για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και αυτό φάνηκε.
Όσον αφορά το γενικό σύνολο, το Survivor είχε μέσο όρο 27,4% και ακολούθησαν οι Άγριες Μέλισσες και το MasterChef με 24,8%.
Δείτε παρακάτω την τηλεθέαση αναλυτικά
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
MasterChef 30,6%
Survivor 29,5%
Άγριες Μέλισσες 22,4%
Ράδιο Αρβύλα 18,9%
Ήλιος 17,1%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Survivor 27,4%
MasterChef 24,8%
Άγριες Μέλισσες 24,8%
Ράδιο Αρβύλα 14,2%
Ήλιος 20,9%

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου