Friday, 26 April, 2024

«Καίει» την Άμπερ Χερντ πρώην βοηθός της: Με έφτυσε στο πρόσωπο

«Καίει» την Άμπερ Χερντ η κατάθεση μιας πρώην βοηθού της, η οποία ισχυρίζεται πως ποτέ δεν είδε μώλωπες ή εκδορές στο σώμα της, ενώ εμφάνιζε «τυφλή οργή».

Η Κέιτ Τζέιμς κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα, στη δίκη για την υπόθεση δυσφήμησης 100 εκατομμυρίων δολαρίων του Τζόνι Ντεπ και είπε πως προσλήφθηκε από την Άμπερ Χερντ το 2012 ως προσωπική της βοηθός και εργάστηκε μαζί της μέχρι το 2015.

Ερωτηθείσα από τους δικηγόρους του ηθοποιού, η Τζέιμς μίλησε για τις επιθέσεις «τυφλής οργής» της Χερντ προς εκείνη σε πολλές, μάλιστα, περιπτώσεις.

Κάποια στιγμή, όπως είπε, η Άμπερ Χερντ της ζήτησε να πάρει δύο αντίτυπα περιοδικών που εμφανιζόταν εκείνη και να τα αποθηκεύσει στο γκαράζ επειδή δεν ήθελε να τα δει ο Τζόνι Ντεπ. Ωστόσο, θύμωσε πάρα πολύ, όταν τα είδε μπροστά της μέσα στο σπίτι. Όπως είπε η βοηθός: «Έγινε έξω φρενών. Ούρλιαζε, έβριζε. Ήταν μια τυφλή οργή». Στην κατάθεσή της είπε επίσης πως της «ούρλιαζε από το τηλέφωνο» και πως δεχόταν «μπαράζ υβριστικών μηνυμάτων μέρα και νύχτα». Όπως δήλωσε στο δικαστήριο: «Στα μισά της νύχτας, μεταξύ 2 και 4 ξεκινούσε το μπαράζ μηνυμάτων. Όλα ασυνάρτητα, χωρίς κανένα νόημα, απλά για να ξεσπάσει. Κανένας προφανής λόγος για όλα αυτά».

Όσον αφορά τους υποτιθέμενους τραυματισμούς από τον Τζόνι Ντεπ, ή πρήξιμο στο πρόσωπο της Άμπερ Χερντ, η Τζέιμς δήλωσε ότι ποτέ δεν είδε την ηθοποιό με μαυρισμένα μάτια ή βγαλμένες τούφες μαλλιών, όπως ισχυρίστηκε η ίδια.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις εκρήξεις οργής της, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα μία περίπτωση όταν από η Τζέιμς της διαπραγματεύτηκε τον μισθό της ζητώντας αύξηση, γιατί από μερική απασχόληση πέρασε σε πλήρη.

Η Τζέιμς είπε: «Σηκώθηκε από την καρέκλα της, έβαλε το πρόσωπό της 4 εκατοστά από το δικό μου, λέγοντάς μου πώς τολμώ να ζητήσω αυτό το μισθό. Ένιωθε ότι αυτό της έδινε το δικαίωμα να με φτύσει στο πρόσωπο», προσθέτοντας πως τα 50.000 δολάρια που ζητούσε ήταν τα μισά από όσα συνήθως παίρνει. Ένας τεχνικός που βρισκόταν μπροστά στο σκηνικό, «πάγωσε», ισχυρίστηκε η Τζέιμς. Σύμφωνα πάντα με την πρώην βοηθό της, η Άμπερ Χερντ ήταν κακή και με την αδερφή της Γουίτνεϊ και της φερόταν σαν να ήταν κανένα αδέσποτο σκυλί. Ακόμη και η ίδια η μητέρα της Χερντ, ήταν «τρομοκρατημένη» μαζί της επειδή την κακοποιούσε, ισχυρίστηκε η βοηθός.

Ερωτηθείσα για την εντύπωσή της για τον Τζόνι Ντεπ, η Τζέιμς είπε ότι ήταν «ήρεμος, σχεδόν ντροπαλός και πολύ ήσυχος» και τον αποκάλεσε «τζέντλεμαν». Δεν τον είδε ποτέ να χάνει την ψυχραιμία του και ήταν «πάντα εντελώς παθητικός». Συνήθιζε να μιλάει μαζί του, αλλά σταματούσε αμέσως μόλις η Άμπερ Χερντ τους έβλεπε, γιατί την κάρφωνε με το βλέμμα της.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες μετά από μήνυση του Τζόνι Ντεπ στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση εξαιτίας ενός άρθρου της που τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή κακοποίηση χωρίς, ωστόσο, να τον κατονομάζει.

Πηγή: Daily Mail

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου