Friday, 26 April, 2024

Κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα στη μνήμη του Παντελίδη!

Τον πρόωρο και τόσο άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη θρηνούν από το πρωί της Πέμπτης (18/2) φίλοι και συνεργάτες του. Ο τραγουδιστής ήταν από τα καλά παιδιά του χώρου και είχε κερδίσει την αγάπη των περισσότερων συναδελφων του.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του σε τροχαίο δυστύχημα, οι πάντες θρηνούν, ενά τα νυχτερινά κέντρα κλείνουν στη μνήμη του. Οι συνάδελφοί του κατεβάζουν τα μικρόφωνα τους απόψε και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για εκείνον.

“Είμαι σοκαρισμένος, είμαι συγκλονισμένος, πονά η καρδιά μου που έφυγε από κοντά μας ένα τόσο καλό, τόσο νέο, τόσο δημιουργικό παλικάρι. Προσεύχομαι να βρει δύναμη και κουράγιο η μανούλα του, ο πατέρας του και η οικογένεια του, για να συνεχίσουν την ζωή τους. Απόψε το Frangelico που με φιλοξενεί θα σιωπήσει στη μνήμη του Παντελή. Καλό ταξίδι αγόρι μου καλό”, αναφέρει ο Αντύπας στη δήλωσή του.

Αλλά και το Club 22 με τον Πάνο Κιάμο θα παραμείνει κλειστό. Εξάλλου, πριν λίγες ώρες ο Κιάμος αποχαιρέτησε τον αγαπημένο συνάδελφο και φίλο, μέσα από τα social media.

Η επιχείρηση στην επίσημη σελίδα της ανακοίνωσε ότι το Club 22 θα είναι και αυτό κλειστό στη μνήμη του Παντελή.

“Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ένας καλλιτέχνης που αγαπήσαμε πολύ!!! Καλό ταξίδι Παντελή Παντελίδη!!!Το “Club 22” θα παραμείνει κλειστό σήμερα Πέμπτη ως ένδειξη πένθους!!! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!!!”, αναφέρει η ανακοίνωση.

womenonly.gr

Κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα στη μνήμη του Παντελίδη!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου