Saturday, 27 April, 2024

Ο Ράσελ Κρόου βοηθά εστιατόριο της Βηρυτού να ανοίξει ξανά μετά τη φονική έκρηξη

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Ράσελ Κρόου βοήθησε εστιατόριο της Βηρυτού να ανοίξει ξανά, μετά τη φονική έκρηξη, που σημειώθηκε το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έκανε δωρεά 5.000 δολαρίων για να βοηθήσει να ανοίξει ξανά το «Le Chef» –που οι Times το χαρακτηρίζουν ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της Μέσης Ανατολής. Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι πως ο ηθοποιός δεν έχει φάει ποτέ εκεί
Ο ηθοποιός έμαθε για τα δεινά του Le Chef από δύο πρώην κατοίκους της Βηρυτού, που πλέον ζουν στη Νέα Υόρκη. Η δωρεά έγινε στη μνήμη του φίλου του Άντονι Μπουρντέν- που αυτοκτόνησε το 2018- ο οποίος είχε επισκεφθεί το Le Chef στην εκπομπή του, σύμφωνα με τους Times.
Ο ιδιοκτήτης Σαρμπέλ Μπασίλ, ευχαρίστησε σε βίντεο τον ηθοποιό και τον κάλεσε να επισκεφθεί τον Λίβανο και το εστιατόριο, ενώ ο Κρόου μέσω Twitter έστειλε τις ευχές του στην «οικογένεια» του Le Chef. Το εστιατόριο είναι α της Βηρυτού εδώ και πάνω από μισό αιώνα.
Ο ίδιος ο Μπασίλ αλλά και δύο σερβιτόροι τραυματίστηκαν από την έκρηξη. Ο 51χρονος άνοιξε ξανά το εστιατόριό του, κάτι που δεν πίστευε ότι είναι δυνατό, αλλά πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια των χρημάτων από τον έρανο.
OliveMagazine

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου