Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Το διαζύγιο της ομορφότερης Ελληνίδας και του επιχειρηματία

Οι φήμες για το χωρισμό της Ελληνίδας που αναδείχθηκε η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, από τον επιχειρηματία σύζυγό της, κυκλοφορούν εδώ και μήνες.
Ο λόγος για την Ειρήνη Σκλήβα και τον εν διαστάσει σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου. Σκλήβα και Χυδήρογλου έζησαν μαζί 16 χρόνια και απέκτησαν μαζί μια κόρη.
Τους τελευταίους μήνες, ύστερα και από τις χωριστές καλοκαιρινές διακοπές που έκαναν, κυκλοφορούσαν φήμες για το χωρισμό τους, οι οποίες, όπως φαίνεται, επιβεβαιώνονται.
Παρά τα δημοσιεύματα που οργίαζαν για το διαζύγιο, κανείς τους, όλο αυτό το διάστημα δεν πήρε θέση.
Επιθυμία και των δυο είναι η λύση του γάμου τους γίνει ήρεμα και πολιτισμένα. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao ο επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες για την τυπική λύση του γάμου και μάλιστα ο ίδιος έχει φύγει από την κοινή εστία της οικογένειας και μένει στο πολυτελές σκάφος του έως ότου αποφασίσει το επόμενο βήμα του.
Πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ότι ο επιχειρηματίας επισκέφθηκε πρόσφατα το γραφείο του δικηγόρου του, στο κέντρο της Αθήνας, και του ζήτησε να επισπεύσει τις διαδικασίες του διαζυγίου του με τη βασίλισσα των καλλιστείων. Μάλιστα, σύμφωνα πάντοτε με την ίδια πηγή, ο Νίκος Χυδήρογλου είναι διατεθειμένος να δώσει στην Ειρήνη Σκλήβα ό,τι δικαιούται προκειμένου να προχωρήσουν χωριστά στην επόμενη φάση της ζωής τους
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου