Friday, 26 April, 2024

Τ. Στεφανίδου «Ο γιος μας, Νικόλας, σπουδάζει και δουλεύει για να μην μας επιβαρύνει»!

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος είναι περήφανοι γονείς, καθώς ο γιος τους Νικόλας, σπουδάζει και παράλληλα εργάζεται, για να μην τους επιβαρύνει!

Αρχικά, σε συνέντευξή της στο “Happy Day”, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τη δουλειά της και υπογράμμισε «28 χρόνια είμαι στην τηλεόραση, προσαρμόστηκα στη νέα ώρα. Δεν πιστεύω στα γούρια, πιστεύω μόνο στη σκληρή δουλειά. Φέτος ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν. Είναι πάρα πολλά τα κανάλια και πολλά τα προγράμματα. Η δική μου είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη. Το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής».

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος δεν θα έκαναν ποτέ εκπομπή την ίδια ώρα

Ερωτηθείσα από την Τίνα Μεσσαροπούλου αν ισχύει ως έχει θέσει όρο να μην βρίσκεται απέναντι από τον σύζυγό της, επεσήμανε «δεν θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Δεν είχαμε προβλήματα για τους καλεσμένους. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Με τα παιδιά συζητάμε την επικαιρότητα είναι μέρος της ζωής μας».

Σχετικά με τα παιδιά της, είχε σημειώσει πως: Η Λυδία αποφοίτησε τον Ιούνιο από το σχολείο και τον προηγούμενο μήνα έφυγε για σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.
Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νικόλα (1999) και τη Λυδία (2004). Ο Νικόλας σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Kent στο Canterbury της Αγγλίας. Ο Νίκος Ευαγγελάτος εκτός από τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με την Τατιάνα Στεφανίδου, τη Λυδία και τον Νικόλα, έχει ακόμη ένα γιο, τον 26χρονο Λάμπη.
«Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά. Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας».

*Όπως άλλωστε κα Στεφανίδου πολλά ακόμη παιδιά που το κάνουν πραγματικά από ανάγκη… και δεν μπορεί ο κάθε γονιός να στέλνει τα δικά του παιδιά με άνεση στη Βρετανία και στη Νέα Υόρκη να σπουδάσουν (με διαμέρισμα στο κέντρο και ενοίκιο ποιος ξέρει, ίσως και 10.000 δολάρια τον μήνα!) γιατί δεν κατάφεραν να περάσουν στην Ελλάδα… και δεν μας είπες τι δουλειά του βρήκατε για να μη σας… επιβαρύνει!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου