Saturday, 27 April, 2024

Ρούχα για δώρο: Πώς να το κάνετε σωστά

Λοιπόν, κάποιος πρέπει να το πει. Τα γυναικεία ρούχα είναι η πιο εύκολη λύση, αν δεν έχουμε ιδέα τι να αγοράσουμε

για τη φίλη που έχει γενέθλια. Αλλά είναι πράγματι; Σκεφτείτε πόσες φορές εσείς οι ίδιες έχετε πει κάτι όπως: «Ω, σε ευχαριστώ πολύ για αυτό το υπέροχο φόρεμα». Και σκεφτόσασταν παράλληλα: «…που με κάνει να μοιάζω με σακί».

Σίγουρα τα ρούχα ως δώρο είναι μια καλή ιδέα, αλλά σε ό,τι αφορά την υλοποίηση και την επιτυχία της ιδέας; Εδώ θέλει προσοχή. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά πράγματα που μπορείτε να θυμάστε όταν θα έρθει η ώρα να επιλέξετε ρούχα για τη φίλη σας.

1.Τα αεράτα ρούχα είναι δύσκολο να αποτύχουν

Είναι καλύτερο να αποφύγετε τα πολύ στενά ρούχα, εκτός αν γνωρίζετε ακριβώς τις διαστάσεις του σώματος της φίλης σας. Το ζητούμενο είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε το να πρέπει να αλλάξει το δώρο της, αν και είναι πάντα μια λύση, αν αποφασίσετε τελικά να ρισκάρετε. Μπορείτε, ωστόσο, να κοιτάξετε με sneakyτρόπο τις ετικέτες στα ρούχα που ήδη έχει, ώστε να μάθετε το νούμερό της ή να την ρωτήσετε ευθέως (αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι σαν να της φωνάζετε ότι θα της αγοράσετε ένα ρούχο για δώρο).

2.Μελετήστε το στυλ της

Υπάρχουν γυναικεία ρούχα για κάθε στυλ, σωματότυπο και γούστο. Αλλά το θέμα είναι να βρείτε αυτά που ταιριάζουν στη φίλη σας. Δεν πρέπει να επιλέξετε αυτό που θα φορούσατε εσείς ή που σας φαίνεται πολύ cuteκαι μάλλον θα της ταίριαζε. Ακούστε προσεκτικά τις προτιμήσεις της, παρατηρήστε τις επιλογές που κάνει στην καθημερινότητά της, μάθετε το αγαπημένο της χρώμα και διαλέξτε ανάλογα. Αν πηγαίνετε μαζί για ψώνια θα είναι και πολύ πιο εύκολο να εντοπίσετε τα πράγματα που της τραβούν περισσότερο την προσοχή.

3.Μην στηριχθείτε μόνο στα trends

Ειδικά αν πρόκειται για ένα trendπου υπάρχει εδώ και καιρό και φαίνεται σαν να πρόκειται να εξασθενήσει. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε timeless κομμάτια τα οποία μάλλον δεν θα βρεθούν εκτός μόδας. Αν έχετε αυτό κατά νου είναι σίγουρο πως θα βρείτε και ρούχα τα οποία θα ταιριάξουν σίγουρα με όσα ήδη έχει.

Τα ρούχα ως δώρο μπορεί να ενέχουν κάποιο ρίσκο, αλλά σκεφτείτε πως αν επιλέξετε σωστά, είναι ένα δώρο που πραγματικά δείχνει πως σκέφτεστε τη φίλη σας και προσέχετε τις επιλογές που κάνει και τα πράγματα που της αρέσουν. Μια τελευταία συμβουλή είναι να μην στεναχωρηθείτε αν τελικά η φίλη σας αποφασίσει να αλλάξει το ρούχο που επιλέξατε με κάτι άλλο. Είναι απολύτως λογικό να έχετε διαφορετικό γούστο και, εντέλει, το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσει ένα ρούχο που θα της αρέσει πολύ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου