Saturday, 27 April, 2024

Φάρμα spoiler: Άλλη χάνει, άλλη αποχωρεί… επιστροφή και ο στρατός καλεί!

Άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο περιμένει τους φανατικούς της Φάρμας το Σάββατο το βράδυ

Ένα επεισόδιο που θα έχει απ’ όλα: είσοδο παικτών, οικειοθελείς αποχωρήσεις και μια μονομαχία.
Στη Φάρμα θα μπουν οι δίδυμες χορεύτριες και θα αναστατώσουν τον αντρικό πληθυσμό και όχι μόνο. Στο ριάλιτι επέστρεψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Τον παίκτη έφερε πίσω στο ριάλιτι ο κόσμος.
Υπηρέτες για αυτή την εβδομάδα είναι ο Τάσος και η Μαρία Μιχαλοπούλου… ο Τάσος Ξιαρχό θα αποφασίσει να αποχωρήσει… Επιστρέφοντας στο σπίτι, από κάποια νυχτερινή εργασία, ο χορογράφος δήλωσε στους συμπαίκτες του πως «φεύγω! Έγινε ένα θέμα… Έχω ένα θέμα γενικά… Έγινε κάτι και πρέπει να φύγω. Αυτό. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Είναι σοβαρό. Πρέπει να πάω, πρέπει να φύγω». Το πιθανότερο ήταν το ζήτημα με τον στρατό που δεν πήγε…
«Δεν είναι απόφαση. Είναι ένα σύνολο προβλημάτων που έχω και πρέπει να φύγω» πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό για να συμπληρώσει με σαφήνεια στην κάμερα: «Η Φάρμα τέλος για τον Ξιαρχό! Τον Ξιαρχο-γιαννόπουλο! Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μια εγκεφαλική κάκωση και να πω ξαφνικά τέλος και απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο και γιατί συμβαίνει αυτό ακριβώς. Απλά συμβαίνει. Έτσι είμαι».
Μαρία ή Ειρήνη: Ποια παίκτρια αποχωρεί;
Η εβδομάδα θα κλείσει με μια μονομαχία. Μια μονομαχία που είναι και πάλι γυναικεία υπόθεση. Η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Ειρήνη Κολιδά είναι οι δύο Μονομάχοι και θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για να παραμείνουν.
Και οι δύο γυναίκες θα βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν.
Σύμφωνα με το nassosblog, θα υπάρξει μια απίστευτη ανατροπή. Αν και η Μαρία Μιχαλοπούλου θα χάσει τον αγώνα, η νικήτρια Ειρήνη Κολιδά θα επιλέξει να αποχωρήσει η ίδια από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους. Για να δούμε!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου