Monday, 6 May, 2024

Χάρι και Μέγκαν, λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στον βασιλικό γάμο

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ.
Ένας γάμος σαν παραμύθι, με πολλές στιγμές συγκίνησης, μια εντυπωσιακή Μέγκαν Μαρκλ και έναν τρακαρισμένο πρίγκιπα Χάρι.
Η νύφη, με το Givenchy νυφικό της έλαμπε από ευτυχία ενώ καθόλη τη διάρκεια του γάμου δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει. Ο πρίγκιπας Χάρι, από την άλλη φαινόταν τρακαρισμένος.
Ολα πάντως στο γάμο κύλησαν ρολόι, όπως είχαν προγραμματιστεί.
Τι έχει γίνει μέχρι στιγμής:
18:00 Αυτή είναι η γαμήλια τούρτα
Οπως είχε ανακοινωθεί και επισήμως, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι διάλεξαν η γαμήλια τούρτα τους να έχει γεύση λεμόνι, καθώς είναι μία ωραία ανοιξιάτικη επιλογή, ενώ αυτή θα καλυφθεί επίσης από κρέμα βουτύρου και θα στολιστεί με φρέσκα λουλούδια.


17:55 Η τιάρα της Μέγκαν
Το πέπλο της Μέγκαν Μαρκλ στηριζόταν σε μια τιάρα, της βασίλισσας Μαίρης, γεμάτη με διαμάντια.
17:50 Ο Τζορτζ η Σάρλοτ και το πέπλο
Μια ακόμη φωτογραφία από το βασιλικό γάμο. Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ κουβαλούν το πέπλο της θείας τους Μέγκαν Μαρκλ.
17:45 Η γλώσσα του Χάρι
Ο γαμπρός πρίγκιπας Χάρι έβγαλε τη γλώσσα του σε κάποια στιγμή στο γάμο και οι χρήστες του Twitter βρήκαν μια φωτογραφία του μικρός, που έκανε ακριβώς το ίδιο!
Μάλιστα βρήκαν και ποιος τον αντιγράφει:
17:40 Η Μέγκαν Μαρκλ στα social media του Κένσιγκτον


Το παλάτι του Κένσικτον μόλις έκανε ένα απντέιτ στους λογαριασμούς του στα social media για να συμπεριλάβει την Μέγκαν Μαρκλ, δούκισσα του Σάσεξ.
17:32 Ο βρετανικός στρατός συνεχάρει τους νεόνυμφους
17:30 Ο Ελτον Τζον τραγούδησε στη δεξίωση για το ζευγάρι
17:25: Η ατάκα του Χάρι στην Μέγκαν
Μετά την επιστροφή, στο κάστρου του Ουίνσδορ, ο πρίγκιπας Χάρι είπε αστειευόμενος στην Μέγκαν: «Είμαι έτοιμος για ένα ποτό, τώρα».
16:33: Δεξίωση με φαγητό σε μπουφέ
Τώρα, που η τελετή του γάμου και η βασιλική πομπή ολοκληρώθηκε, η βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποιεί δεξίωση προς τιμήν του ζευγαριού.
Αντί για παραδοσιακό γεύμα, οι καλεσμένοι θα απολαύσουν μπουφέ με καναπεδάκι και γλυκές απολαύσεις.
Τα καναπεδάκια, μεταξύ άλλων θα έχουν, λαγκουστίνες τυλιγμένες σε καπνιστό σολομό με κρέμα εσπεριδοειδών και κροκέτα από αρνί με ψητά λαχανικά και μαρμελάδα από εσαλότ. Ακόμη, θα υπάρχει φρικασέ από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής με μανιτάρια και πράσα.
Η γαμήλια τούρτα θα σερβιριστεί στην υποδοχή και σχεδιάστηκε από την Claire Ptak.
15:37: Τόμας Μαρκλ: Μακάρι να ήμουν εκεί
Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μίλησε στο TMZ, την ώρα που η κόρη του Μέγκαν και πλέον δούκισσα του Σάσεξ, βγήκε από την εκκλησία με το νέο της σύζυγο, τον πρίγκιπα Χάρι.
Ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος θα οδηγούσε την κόρη του στην εκκλησία, αλλά δεν παραβρέθηκε τελικά λόγω της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε, είδε την τελετή από την τηλεόραση.
«Το μωρό μου είναι πανέμορφο και δείχνει πολύ ευτυχισμένη. Μακάρι να ήμουν εκεί και τους εύχομαι όλη την αγάπη μου και όλη την ευτυχία του κόσμου» είπε ο Μαρκλ σύμφωνα με το TMZ.
15:30: Το χτένισμα και το μακιγιάζ της Μέγκαν
Ο κομμωτής των σταρ, Σερζ Νόρμαντ ήταν αυτό που επιμελήθηκε το χτένισμα της Μέγκαν – ένα πιο εκλεπτυσμένο κότσο , ο αγαπημένος της νύφης.
Το μακιγιάζ έγινε από το «δεξί της χέρι» και make-up artist Ντάνιελ Μάρτιν (δουλεύει για τον οίκο Dior, έναν άλλο διάσημο γαλλικό οίκο, όπως ο Givenchy, η σχεδιάστρια του οποίου έκανε το νυφικό).
15:14: Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποχώρησαν με άμαξα από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, και θα διασχίσουν για 25 λεπτά τους δρόμους του Ουίνσδορ και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο κάστρο για το γεύμα.
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου