Tuesday, 30 April, 2024

Πωλείται αρτοποιείο στα Γιαννιτσά

Πωλείται αρτοποείο στα Γιαννιτσά, επί της οδού 20ης Οκτωβρίου 25, 2 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Είναι λειτουργικό, διαμπερές με ξεχωριστές εισόδους φορτοεκφόρτωσης και λιανικής πώλησης. Οι χώροι του αυτή τη στιγμή είναι διαμορφωμένοι ως πωλητήριο λιανικής, εργαστήριο, αποθήκη αλεύρων και άλλων πρώτων υλών, γραφείο, πατάρι το οποίο είναι σε έκταση περίπου όσο τα 2/3 του ισογείου. Εκεί υπάρχουν 2 θάλαμοι κατάψυξης και χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος.

Στο εργαστήριο υπάρχει μια σειρά μηχανημάτων: 2 ζυμωτήρια, 1 κύλινδρος, 1 ζυγοκοπτικό, 1 κώνος, 1 πλαστική, 1 ψύκτης νερού με δυνατότητα ογκομέτρησης, 2 τελαρωτοί φούρνοι, 1 διπλός θάλαμος στόφας, 1 θάλαμος στόφας-ψυγείου, 1 θάλαμος ψυγείου, 1 τρίφτη φρυγανιάς, ανοξείδωτο πάγκο εργασίας και ανοξείδωτη γούρνα πλύσης. Τα μηχανήματα είναι όλα λειτουργικά.

Το πωλητήριο λιανικής κλιματίζεται και είναι πλήρως εξοπλισμένο με πάγκους ράφια, τυροπιτιέρα, ψυγεία κτλ. Επίσης υπάρχει και κοπτικό ψωμιού.

Το κατάστημα είναι λειτουργικό με δίκτυο διανομής σε διάφορα πρατήρια της πόλης και όχι μόνο, όπως και με έτοιμο πελατολόγιο λιανικής.

Πωλείται λόγω συνταξιοδότησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6987984703

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου