Tuesday, 14 May, 2024

Βασιλειάδου Δέσποινα: «Με αλληλεγγύη θα σταθούμε στο πλευρό όσων μας έχουν ανάγκη»

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ελπίδας προχώρησε η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας Βασιλειάδου Δέσποινα.

Συγκεκριμένα κατά την επίσκεψή της στην πόλη της Σκύδρας, παραβρέθηκε στην εκδήλωση ενημέρωσης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων και έγινε εθελόντρια δότρια μυελού των οστών. Η κα Βασιλειάδου δήλωσε: «Είναι απαραίτητο να εμπλουτιστεί το Αρχείο Εθελοντών Δοτών για να αυξηθούν οι πιθανότητες να βρίσκεται συμβατός δότης για κάθε ασθενή. Όλες και όλοι μπορούμε να συνδράμουμε στον αγώνα για τη ζωή. Μπορούμε να είμαστε στο πλευρό των ασθενών με αλληλεγγύη, να υποστηρίξουμε τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης και να διαδώσουμε το μήνυμα ότι η ζωή ενός ανθρώπου μπορεί να εξαρτάται μόνο από εμάς. Πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων για τη δράση τους».

Όσον αφορά τις επισκέψεις που πραγματοποιεί η κα Βασιλειάδου σε κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας χθες το βράδυ βρέθηκε σε Αρσένι και Ακρολίμνη, ενώ σήμερα παρακολούθησε τους διασυλλογικούς αγώνες στον Λουδία, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας με την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ στη μνήμη του Μακεδονομάχου Καπετάν Γκ. Γιώτα. Σήμερα βράδυ θα επισκεφτεί την Πέλλα και τα Γιαννιτσά.

Τέλος το πρωί συμμετείχε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Καλημέρα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά με την ιδιότητα της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου. Τις επόμενες ημέρες η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου