Saturday, 18 May, 2024

Γρηγόρης Στάμκος: Θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τον Δήμο, με σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών

Γρηγόρης Στάμκος: Θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τον Δήμο, με αφοσίωση και σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες των συνδημοτών μας.

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στις τοπικές και δημοτικές ενότητες του Δήμου Πέλλας ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε” Γρηγόρης Στάμκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς του συμβούλους.Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πλήθος κόσμου υποδέχθηκε το δήμαρχο στο Σταυροδρόμι και στα Εσώβαλτα και συνομίλησε μαζί του. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή, τους ενημέρωσε για τα έργα που υλοποιούνται και σχεδιάζονται σε κάθε κοινότητα και τους διαβεβαίωσε πως και την επόμενη πενταετία η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν.


Χαρακτηριστικά δήλωσε, θα συνεχίσουμε να είμαστε η εγγύηση για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου με ασφάλεια και συνετή πορεία. Να είστε σίγουροι για αυτό. Θα συνεχίσουμε να οδηγούμε αυτόν τον Δήμο. Με την υπευθυνότητα, με την εντιμότητα, με την εργατικότητα,
με την αφοσίωση και τον σεβασμό που δείχνουμε χρόνια τώρα στις πραγματικές ανάγκες των συνδημοτών μας!


Γραφείο τύπου Συνδυασμού Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου