Friday, 10 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δέσποινα Βασιλειάδου: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ιωήλ

Με τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ συναντήθηκε, χθες Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας

(με τον Απόστολο Τζιτζικώστα) Δέσποινα Βασιλειάδου. Κατά τη συνάντηση η κα Βασιλειάδου εξέφρασε στον Μητροπολίτη τον βαθύτατο σεβασμό της και εξήρε το πνευματικό και κοινωνικό έργο του Σεβασμιώτατου και της Ιεράς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Όσον αφορά τις επισκέψεις της, η κα Βασιλειάδου βρέθηκε τη Δευτέρα στην Άψαλο και στην Έδεσσα και την Τρίτη σε Μεγαπλάτανο όπου παρακολούθησε τον Εσπερινό για την εορτή του Αγίου Ευσταθίου, στο Άσπρο και τα Γιαννιτσά. Παράλληλα την ίδια μέρα πραγματοποίησε τα γυρίσματα του προεκλογικού της σποτ όπου βρέθηκε σε κάθε σημείο της ΠΕ Πέλλας. Το προεκλογικό σποτ θα «βγει στον αέρα» την ερχόμενη εβδομάδα.

Τις επόμενες ημέρες η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της ΠΕ Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου