Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Υπ. βουλευτής Ν. Πέλλας, με τους “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” Βάσω Τσάμη: Περιοδεία στην Αριδαία

Στην Αριδαία και σε χωριά της Αλμωπίας πραγματοποίησε περιοδεία η υποψήφια βουλευτής του Ν. Πέλλας Βασιλική (Βάσω) Τσάμη με το εθνικό κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

Με το πολιτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει κάθετα τις τελευταίες μέρες και το Εθνικό κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» να μπαίνει δυναμικά με καταγραφή μέσα σε 2 μέρες στις επίσημες συστημικές δημοσκοπήσεις, η υποψήφια στον Νομό Πέλλας κυριολεκτικά έχει καταγράψει ήδη μεγάλο αριθμό συναντήσεων με φορείς και πολίτες στα Γιαννιτσά, την Έδεσσα, τη Σκύδρα και εχθές Πέμπτη στην Αριδαία. Στις περιοδείες της στα χωριά η αποδοχή του κόσμου είναι ιδιαίτερα θερμή.

Στην επίσκεψη της στην Ανατολική Αλμωπία οι αγρότες, της έθεσαν τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την κυβερνητική πολιτική και την ακρίβεια που αυτή έχει επιφέρει, καθώς και όλα όσα προέκυψαν από τις τελευταίες παρατεταμένες βροχοπτώσεις στις παραγωγές.

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Η καταστροφή που έχει καταγραφεί ήδη είναι πολλή μεγάλη και δυστυχώς η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει τους Έλληνες του μόχθου και της προσπάθειας με όρους επικοινωνιακούς. Η πολιτεία οφείλει να σταθεί άμεσα δίπλα στους, να ενσκήψει στα συσσωρευμένα προβλήματα των αγροτών και να δώσει άμεσα λύσεις».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου