Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χρυσό μετάλλιο για τον Πετρούνια στο Μπακού

Χρυσό μετάλλιο για τον Πετρούνια στο Μπακού

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος θα επιστρέψει απ’ τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, συνεχίζοντας τη συλλογή μεταλλίων μετά και την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους κρίκους, πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρόγραμμα -που προκάλεσε ενθουσιασμό στις εξέδρες του γηπέδου- και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση.

Ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 15.633 βαθμούς και πήρε με διαφορά το χρυσό μετάλλιο. Πίσω του έμεινε ο Ρώσος Ιγκνάτιεβ (15.333), ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Τούρκος Τσολάκ με 15.133.

Στο βάθρο και ο Μάρας

Δεύτερο μετάλλιο μέσα σε λίγες ώρες πανηγύρισε η ελληνική αποστολή της γυμναστικής στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, με τον Βλάση Μάρα να κατακτάει τη δεύτερο θέση στο μονόζυγο.

Λίγο μετά τον Λευτέρη Πετρούνια, ο Έλληνας πρωταθλητής παρουσίασε εντυπωσιακό πρόγραμμα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, συγκεντρώνοντας 15.366 βαθμούς.

Πηγή: sport-fm.gr
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου