Friday, 26 April, 2024

Έτρεξε να «υποκλιθεί» στον Λευτέρη Πετρούνια ο Τούρκος που τον νίκησε

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι θρύλος της γυμναστικής και η κίνηση του Τούρκου, Αντέμ Ασίλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αττάλειας το απέδειξε ξανά.
Ο «άρχοντας των κρίκων» μπορεί να μην κατάφερε να γίνει και βάσει αριθμών ο κορυφαίος γυμναστής στην Ιστορία, φτάνοντας των αριθμό-ρεκόρ των 7 χρυσών μεταλλίων σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.
Ωστόσο, στις συνειδήσεις όλων και ιδιαίτερα των συναθλητών του ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ήδη ένας θρύλος της ενόργανης γυμναστικής.
Η αναγνώριση, μάλιστα, ήρθε με τον καλύτερο τρόπο από τον νικητή των κρίκων στην Αττάλεια, Αντέμ Ασίλ.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε δεύτερο τον Βαν Νταβτιάν από την Αρμενία και τρίτο τον Λευτέρη Πετρούνια και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα αντί να τρέξει απευθείας να πανηγυρίσει, έσπευσε να πάει στον Έλληνα πρωταθλητή, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο του.
Ο Τούρκος συνεχάρη τον Πετρούνια για τον αγώνα του, ενώ το ίδιο έκανε και ο 32χρονος Έλληνας.
«Ο Τούρκος Αντέμ Ασίλ, νικητής στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αττάλειας αγκαλιάζει τον Λευτέρη Πετρούνια και δέχεται τα συγχαρητήρια του Ολυμπιονίκη μας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όπου ο Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο αθλητισμός ενώνει», ανέφερε η σχετική ανάρτηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στα social media.

https://www.instagram.com/reel/CrEIWrpLOpa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου