Saturday, 27 April, 2024

Αγώνας της Ειρήνης: Μαγεία από Μαραντόνα και Ροναλντίνιο (videos)

Η διαμάχη του Μαραντόνα με τον Βερόν “έκλεψε” την παράσταση στον “Αγώνα της Ειρήνης””

αλλά στον αγωνιστικό χώρο του “Ολίμπικο” ξεχώρισαν η μαγική πάσα του Ντιέγκο, αυτή του Ροναλντίνιο, αλλά και η κλασική κίνηση του Koυαουτέμοκ Μπλάνκο. To βράδυ της Τετάρτης (12/10) διεξήχθη στο “Ολίμπικο” της Ρώμης ο “Αγώνας της Ειρήνης”, ύστερα από πρωτοβουλία του Πάπα Φραγκίσκου, με σπουδαίους νυν και πρώην ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών.

Η λεκτική διαμάχη του Ντιέγκο Μαραντόνα με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν “έκλεψε” την παράσταση και συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια, αλλά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τις θετικές εντυπώσεις κέρδισαν η μαγική πάσα του Ροναλντίνιο και το Μαραντόνα, όπως και η κλασική κίνηση του Koυαουτέμοκ Μπλάνκο.

Ο Μαραντόνα εκτός από το να τσακώνεται δεν έχει ξεχάσει να βγάζει και μαγικές πάσες…

Στο ματς συμμετείχαν οι: Μπιτσάρι, Αμπιντάλ, Τζαμπρότα, Ταντέι, Καντελά, Ντιέγκο Μαραντόνα Ζούνιορ, Ντάβιντς, Μάτα, Βίκτορ Σάντσεθ, Κρέσπο, Ροναλντίνιο, Γουέι-Τσεν, Βερόν, Ερμοσίγιο, Κανουτέ, Ντιέγκο Μαραντόνα, Μοντραγκόν, Ράφα Μάρκες, Αλνταΐρ, Καφού, Μπουρδίσο, Καμινέρο, Κουαουτεμόκ Μπλάνκο, Σαντσίς, Ποτσετίνο, Κρκιτς, Κλαούντιο Λόπες, Τότι, Πιρές, Ντι Νατάλε, Καβενάγκι, Γκερέρο, Βερντέχο. Προπονητές οι Φάμπιο Καπέλο και Αΐτορ Καράνκα.

Επιμέλεια: Βασίλης Τεμπέλης

Μαγεία από Μαραντόνα και Ροναλντίνιο (videos)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου