Friday, 26 April, 2024

Αερωπός Έδεσσας, Παίδες: Επιστροφή από τη Γερμανία ανανεωμένοι!

Εδώ και μία εβδομάδα, βρίσκεται και πάλι στην Έδεσσα, η ομάδα χάντμπολ των Παίδων του Αερωπού, μετά την επταήμερη παραμονή της στη Γερμανία

στο πλαίσιο των αθλητικών ανταλλαγών και την γνωριμία των αθλητών με συναθλητές τους από άλλες χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, από την Ελλάδα επιλέχτηκε μόνο η ομάδα του Αερωπού, γεγονός που σημαίνει ότι τυγχάνει της πανελλήνιας αναγνώρισης. Κατά την διάρκεια της επταήμερης παραμονής της, η ομάδα της Έδεσσας προπονήθηκε μαζί με  Γερμανούς αθλητές της ίδιας ηλικίες και ξεναγήθηκε σε διάφορα μέρη στην περιοχή της Στουτγάρδης.Οι εμπειρίες που αποκόμισαν είναι πολύτιμες και θα τις χρειαστούν τα παιδιά στο μέλλον. Η ανταπόδοση της φιλοξενίας, θα γίνει από τις 14-20 Ιουνίου, όταν η γερμανική ομάδα θα έρθει στην πόλη της Έδεσσας.Επίσης, έρχεται και το τουρνουά «CHERRY CUP», όπου για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει και κορίτσια! Τουρνουά χάντμπολ στην κατηγορία Παγκορασίδων Β´ που θα διεξαχθεί από 01/07-05/07.

Το ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε η ομάδα:

«Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το ταξίδι των παίδων του Αερωπού Έδεσσας στο Πφόρτσχαϊμ της Γερμανίας.

 Η από κοινού συμβίωση-προπονήσεις-φιλικοί αγώνες-παιχνίδια-περιηγήσεις με τους Γερμανούς συναθλητές τους, συντέλεσαν στην πραγματοποίηση του σκοπού της επίσκεψης που ήταν η ανταλλαγή εμπειριών και η δημιουργία σχέσεων.

Είναι σίγουρο ότι θα ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία των γερμανών στην Ελλάδα 14-20 Ιουνίου, όπου τα παιδιά αλλά και οι συντονιστές θα έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Να ευχαριστήσουμε,

1) Το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (ΕΓΙΝ-DGJW) για την οικονομική στήριξη του όλου εγχειρήματος.

2) Την ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ για την συμβουλευτική στήριξη.

3) Τη ΔΗΚΕΔΕ του Δήμου Έδεσσας, για τα αναμνηστικά δώρα που προσφέραμε».

Την ομάδα συνόδεψε ο εδώ και πολλά χρόνια υποστηρικτής της, Χρήστος Μαρίνος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου