Friday, 26 April, 2024

Επιστρέφει ο Κατηριάδης στην Αναγέννηση

Η Διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, πιστή στις εξαγγελίες της όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας με ταλέντα της ευρύτερης περιοχής

ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Κατηριάδη, ο οποίος είναι και η πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή για τη νέα σεζόν.
Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του μέσου, είναι βγαλμένος από τα σπλάχνα της Αναγέννησης, καθώς συμμετείχε με την φανέλα της ομάδας από την ηλικία των 6 ετών μέχρι τα 16 του. Τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε στην ομάδα της Νίκης Καλής όπου αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο, με την οποία την σεζόν που μας πέρασε βγήκε πρώτος σκόρερ της έχοντας 10 τέρματα. Παράλληλα έχει αγωνιστεί και στις ομάδες των Μικτών Πέλλας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρούμενος που γυρίζει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και θα φορέσει ξανά την τιμημένη της φανέλα, της οποίας το βάρος γνωρίζει πως είναι πολύ μεγάλο, καθώς την φορούσε επί μια δεκαετία, ενώ παράλληλα ευελπιστεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει με σταθερά βήματα, καθώς ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης και η Διοίκηση της ομάδας, ήδη έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες και με άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να είναι ολοκληρωμένο το ρόστερ μέχρι την επίσημη «πρώτη» στις 10 Αυγούστου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου