Friday, 26 April, 2024

Επιστροφή Καντουρί στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Μέσα και ο Κοτάρσκι!

Με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος ταξιδεύει για το Ηράκλειο της Κρήτης με φόντο την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Μαροκινός εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και τίθεται εκ νέου στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Σταθερά εκτός επιλογών για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ο Ράφα Σοάρες ενώ οι Μπαλωμένος, Ρικάρντο και Κουαλιάτα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το προπονητικό φιλικό κόντρα στον Μακεδονικό στην Ευκαρπία.

Λίγες ώρες πριν μπουν στο αεροπλάνο για Κρήτη, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τη μάχη του Γεντί Κουλέ εναντίον του ΟΦΗ. Η προπόνηση είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του αγώνα, ενώ έγινε και ειδικό πρόγραμμα πάνω στις στατικές φάσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους Κρητικούς είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Κάργας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας , Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου