Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών στους αγώνες της Αίγινας με τη σημαία της Μακεδονίας!

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην παραλία της Αίγινας ο 7ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2018. Ο φετινός αγώνας

ήταν αφιερωμένος στον Κυριάκο Γκαρή και τα 5.000 μέτρα είχαν και θα έχουν στο μέλλον το όνομά του. Η διοργάνωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγής προς τιμήν του.


Η εκκίνηση των 5.000μ. και 10.000μ. ήταν εντυπωσιακή στην παραλία του νησιού, με τους δρομείς να σχηματίζουν έναν τεράστιο και πρωτοφανή, για τα δεδομένα της Αίγινας, σχηματισμό.


Στην αφετηρία των 10χλμ. παραβρέθηκε δρομέας της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ. τερματίζοντας τον αγώνα σε 1:17:15. Ο Πέτρος Καστανάς δέχτηκε την πρόσκληση της διοργάνωσης και παραβρέθηκε στο νησί και συμμετείχε στον αγώνα. Ξεναγήθηκε στην Μητρόπολη της Αίγινας από τον πατήρ Μανώλη κι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα. Φανέλα της Ο.Μ.Γ., τυπωμένη με προσωπογραφίες του Παύλου Μελά, του Καποδίστρια και του Μ. Αλεξάνδρου δώρισε ο Πέτρος Καστανάς και βιβλίο με θέμα την Αίγινα και τον Καποδίστρια δώρισε αντίστοιχα ο πατήρ Μανώλης.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΟΥΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου