Monday, 6 May, 2024

Μαυροβουνιώτης: «Οι δύο ομάδες δεν θα έπρεπε να έχουν παράπονα από τη διαιτησία»

Με αφορμή τις εντάσεις που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για τα παράπονα προς τη διαιτησία μίλησε στον “Λόγο της Πέλλας” ο προπονητής του Μέγα Αλεξάνδρου Πέλλας, Κώστας Μαυροβουνιώτης.
«Ήταν για εμάς ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Α1, είναι και στο πρωτάθλημα αντίπαλος μας. Προήλθε και αυτή με νικηφόρο αποτέλεσμα στη πρώτη αγωνιστική. Ήμασταν σε έναν αγωνιστικό χώρο τον οποίο δεν είχαμε συνηθίσει διότι ήταν λίγο σκληρός, όμως μετά τα πρώτα 20 λεπτά η ομάδα ανέβηκε, έδειξε κάποια απ τα στοιχεία που θέλω να δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια»

Για τα παράπονα προς την διαιτησία από τους γηπεδούχους: «Πιστεύω ότι η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή. Κατά τη γνώμη μου και τα δύο δικά μας πέναλτι ήταν κανονικά. Το ένα που ζήτησε η ομάδα του Μυλοτόπου φάνηκε ότι ήταν θέατρο διότι ο παίκτης πήρε και κάρτα. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες δεν θα έπρεπε να είχαμε παράπονα από τη διαιτησία . Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες σε όλες τις φάσεις , αλλά όχι δεν είχαμε κανένα παράπονο ήταν πολύ καλή η διαιτησία».

Για την τελευταία αγωνιστική και τη συνέχεια: «Πάμε δυνατά για το τελευταίο παιχνίδι. Πιστεύω ότι η ομάδα με 6 βαθμούς είναι σχεδόν στην επόμενη φάση, κοιτάμε όμως μπροστά γιατί δε θέλουμε να χαλαρώνουμε σε κανένα παιχνίδι και πάμε να πάρουμε και το επόμενο».

Σοφία Μυλωνά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου