Friday, 26 April, 2024

Με σύνθημα «Δεν σας ξεχνάμε» ολοκληρώθηκε ο «1ος Δρόμος 21 Μαθητών» στο Μακροχώρι (φώτο)

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 ο «1ος Δρόμος 21 Μαθητών» που πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι στη μνήμη των 21 μαθητών που χάθηκαν στο τραγικό τροχαίο των Τεμπών στις 13 Απριλίου 2003

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντοπίων Μακροχωρίου και Περιχώρων σε συνεργασία με το Αθλητικό τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Βέροιας και την τεχνική υποστήριξη του τμήματος στίβου του Φίλιππου Βέροιας, του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας και τη ΛΕΜΟΒ.
Δείτε το ρεπορτάζ του Veriotis.gr:
Με το σύνθημα «Δε σας ξεχνάμε», η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 στην πλατεία 21 Μαθητών στο Μακροχώρι και περιελάμβανε 6 χιλιόμετρα ασφάλτινης διαδρομής. Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών δήλωσαν συμμετοχή σε έναν αγώνα που αναμένεται να γίνει θεσμός, τιμώντας έτσι κάθε χρόνο τη μνήμη των 21 αγγελουδιών.

oloi
Στο τέλος της διαδρομής δόθηκαν μετάλλια και διπλώματα στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες των κατηγοριών αγοριών και κοριτσιών, ενώ μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς των μαθητών Δημοτικού Γυμνασίου.

 agonas

babyterma
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
veriotis

Με σύνθημα «Δεν σας ξεχνάμε» ολοκληρώθηκε ο «1ος Δρόμος 21 Μαθητών» στο Μακροχώρι (φώτο)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου