Saturday, 27 April, 2024

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών-ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα 72-71

Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ (β’ φάση): ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών-ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα 72-71

Για την 2η αγωνιστική για την Β φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ οι Ίκαροι επικράτησε του Βατανιακου, στο Κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών “Έλλη Μυστακίδου” με 72-71.

Πρώτο δεκάλεπτο και οι γηπεδούχοι με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση παίρνουν γρήγορα προβάδισμα (23-10). Δεύτερο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες “μπαίνουν” αποφασιστικά στο παρκέ με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να μειώσουν την διαφορά, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τον προβάδισμα με το τέλος του ημιχρόνου (47-35). Τρίτη περίοδος και η ομάδα από την Κατερίνη, βγάζει αντίδραση και με το Physical game σαν κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της, καταφέρνει να μειώσει σε μονοψήφιο αριθμό την διαφορά(60-51). Τετάρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα, με το παιχνίδι να έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του το σκληρό παιχνίδι και της προσωπικες μονομαχίες σώμα με σώμα, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο μια “άγρια ομορφιά”, με τους φιλοξενούμενους να “ροκανίζουν” διαρκώς τη διαφορά, με τους Ικάρους να βρίσκουν τρόπους ώστε να φτάνουν σε μια νίκη- χρυσάφι στο νήμα, με τελικό σκορ 72-71.

Με αυτη την νίκη οι Ίκαροι πραγματοποιούν το 2-0 στη σειρά αγωνων απέναντι στον Βατανιακο και πρόκριση στην Γ φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Διαιτητές: Ντόγκας, Καραμανλής.

Δεκάλεπτα: 23-10, 47-35, 60-51, 72-71.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα τον Ικάρων στις 23/3, απέναντι στον νικητη του ζευγαριού, ΕΡΓΟΝΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΟΥ-ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (ΓΚΟΤΣΗΣ): Μπαγιωκας 21(2), Μπογδάνης 16(2), Ρεμπελος 7 (1), Λαγός 8 (2), Καρακόλης 6, Σταμπουλτζης 6(2), Καραζεεβ 2, Καραχισαριδης Α. Καραχισαριδης Γ. , Εμμανουηλίδης 6, Στανιτσιδης, Παπαδοτης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου