Friday, 26 April, 2024

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών στο 1ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσαν οι πρεσβευτές του μπάσκετ των Γιαννιτσών, Ίκαροι Γιαννιτσών, τη συμμετοχή τους στο 1ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ των εκπαιδευτήριων του Μαντουλίδη

Ηλικίες 2004-2005
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των Ικάρων Γιαννιτσών στο 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη το οποίο διεξήχθη στις άριστες εγκαταστάσεις των εκπαιδευτήριων κατά το τριήμερο 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου. Το προπαιδικό τμήμα του συλλόγου των Ικάρων Γιαννιτσών το οποίο συμμετείχε στο τουρνουά κατέκτησε την δεύτερη θέση παίζοντας στον τελικό με την Σερβική ομάδα KK Rass, ένας τεράστιος αθλητικός σύλλογος από το Βελιγράδι στου οποίου τις ακαδημίες αθλούνται περισσότεροι από 1000 αθλητές! Τα παιδιά από τα Γιαννιτσά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παίζοντας φανταστικό μπάσκετ κατάφεραν να αποσπάσουν το χειροκρότημα τόσο των αντιπάλων αθλητών όσο και του κόσμου που κατέκλυσε το γήπεδο.
“Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τουρνουά, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη. Ο αθλητικός σύλλογος μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα υποδομής του και αυτό μας δημιουργεί την υποχρέωση να συμμετέχουμε σε ανάλογου μεγέθους εκδηλώσεις, με σκοπό την αναβάθμιση του μπάσκετ της πόλης μας. Εδώ θα ήθελα να σταθώ στην προσπάθεια που γίνεται από το μέρος της διοίκησης και προσωπικά από τον πρόεδρο Ευάγγελο Γραμματικού, ο οποίος δραστηριοποιείται συνεχώς για την εξέλιξη τόσο των τμημάτων υποδομής προπαιδικό-παιδικό όσο και για το αντρικό, όπως επίσης έφερε στις ακαδημίες τον καταξιωμένο προπονητή από τη Θεσσαλονίκη Δημήτρη Καραμιχάλη, αναβαθμίζοντας έτσι τα τμήματα μας.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σάκη Λάιο και τη διοίκηση των εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη οι οποίοι μας τίμησαν με την πρόσκληση τους στο τουρνουά, ήταν αξέχαστες εμπειρίες τόσο για τους αθλητές όσο και για μας. Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου οι οποίοι συμμετείχαν στο τουρνουά και κατέθεσαν την ψυχή τους αυτές τις τρεις μέρες και πήραν τα μπράβο από όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο. Ευχαριστούμε και τους γονείς των παιδιών οι οποίοι ακολούθησαν όλες αυτές τις μέρες την ομάδα.
Δεσμευόμαστε στην διεξαγωγή αντίστοιχων διοργανώσεων στο άμεσο μέλλον στην πόλη μας τα Γιαννιτσά. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με πολλές επιτυχίες”, δήλωσε ο προπονητής και βασικός παράγοντας των Ικάρων Γιαννιτσών Νίκος Σπόντης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου