Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΦΟ Αριδαίας-Ίκαροι Γιαννιτσών 83-75

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών ηττήθηκαν στο ντέρμπι του Σαββάτου για την 15η αγωνιστική κόντρα στην ομάδα του ΦΟ Αριδαίας στο αθλητικό κέντρο της Αριδαίας.
Παραγωγικό και για τις δύο ομάδες το σκορ στην πρώτη περίοδο και συγκεκριμένα στα δεύτερα μισά αυτής με τη λήξη της να βρίσκει τους Ίκαρους αν είναι πίσω στο σκορ για τρεις πόντους 26-23
Η δεύτερη περίοδος περιείχε επίσης πολύ σκοράρισμα παρά τα πολλά λάθη στην επίθεση που έκαναν οι δύο ομάδες. Η ομάδα του Λούση Λάκη συνέχισε να κυνηγάει στο σκορ και με την ανάπαυλα του ημιχρόνου να τους βρίσκει 3 πόντους πίσω με 47-44.
Ντέρμπι ήταν το ματς και απ την αρχή του 3ου δεκαλέπτου με την ομάδα των Γιαννιτσών να πατάει λίγο παραπάνω γκάζι σε άμυνα και επίθεση και με το τέλος της περιόδου να βρίσκεται μπροστά στο σκορ για 1 πόντο 62-63.
Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν και το πλέον καθοριστικό για το ματς. Μέχρι τα μέσα της περιόδου το ματς ήταν αμφίρροπο και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, όμως με τις δυνατές επαφές κάτω απ το καλάθι και πάνω στην ένταση της στιγμής, έγινε μια σύρραξη μεταξύ των δύο ψηλών Mακρόπουλο και Ελευθεριάδη, με τον δεύτερο να αποβάλλεται στα μισά της 4ης περιόδου. Η ομάδα των Γιαννιτσών πάλεψε μέχρι τέλους όμως δεν ήταν αποτελεσματική επιθετικά σε αντίθεση με την ομάδα της Αριδαίας η οποία καθάρισε τα επιθετικά ριμπάουντ, ήταν εύστοχη και πήρε την νίκη στο ντέρμπυ για την 15ης αγωνιστικής της κατηγορίας της Α Εκασκέμ με τελικό σκορ 83-75.
Διαιτητές: Ντόγκας – Χατζηκώστας
Δεκάλεπτα: 26-23, 47-44, 62-63, 83-75
ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Αμπάρης, Βασίσογλου, Πέτκος 11 (2), Τοπαλίδης 15, Μπάτσος, Μπεγλόπουλος 10 (1), Παπαβραάμ 7 (1), Αβραμίδης 16 (4), Κληντσάρης 5, Μακρόπουλος 15, Στρέπκος 4, Ζέρζης
ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Λούσης): Μαλλιάρης 7 (1), Χαραλαμπίδης, Ελευθεριάδης 8, Μπογδάνης 15, Μαυρόπουλος, Πολυχρονίδης 5 (1), Στόγιος, Καρυπίδης, Υφαντίδης 20 (3) , Βασιλειάδης 8 , Βουζίνας 12 (2)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου