Tuesday, 19 March, 2024

Φ.Ο Αριδαίας – Ίκαροι Γιαννιτσών 82-66

Μετά από ένα δυνατό αγώνα η ανδρική ομάδα μπάσκετ των “Ικάρων” Γιαννιτσών ηττήθηκε δίκαια, εκτός έδρας, με σκορ 82-66 από τον Φ.Ο. Αριδαίας.
Οι παίκτες των “Ικάρων” πλήρωσαν τις πολλές απουσίες και την κακοδαιμονία των τραυματισμών που τους συντρέχουν το τελευταίο διάστημα, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που ήδη αγκαλιάζει τη 2η θέση της Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΚΣΕΜ.
Μέχρι το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες των Γιαννιτσών ήταν μέσα στο παιχνίδι αφού στη μεγαλύτερη διάρκειά του είχαν το προβάδισμα με +5 (32-37). Η πλάστιγγα έγειρε προς την μεριά των γηπεδούχων στην επανάληψη και ειδικότερα στο γ’ δεκάλεπτο όπου προηγήθηκαν με 61-50, με το τελικό σκορ 82-66 να δίνει το ροζ φύλο αγώνα στον Φ.ΟΑ.
Μετά και απ’ αυτήν την αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα η ομάδα των Γιαννιτσών μετρά 8 συνολικά νίκες στο σκληροτράχηλο και υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα ανδρών (Α΄ΕΣΚΑΣΚΕΜ) και σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Συλλόγου επιδίωξη είναι να σημειωθούν ορισμένες ακόμα νίκες που πιθανόν εδραιώσουν τους “Ίκαρους” στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά αυτό προυποθέτει αγώνα, πείσμα, θέληση και τύχη.
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας σε έναν αγώνα που θα θα γίνει στη γήπεδό μας το Σάββατο 24/3/2018 και οι “Ίκαροι” στηρίζονται και στην παρουσία του κόσμου προς ενίσχυση της ομάδας και των παιχτών στον δύσκολο δρόμο για το φίνις του πρωταθλήματος”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου