Friday, 26 April, 2024

ΠΑΟΚ: Φερέιρα ο νέος τεχνικός των νταμπλούχων!

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με την Μπράγκα και ο Άμπελ Φερέιρα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά».
Ούτε δυο μέρες δεν πέρασαν, από το σοκ της αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδος, με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη έκλεισαν τον επόμενο προπονητή της ομάδας.
Και το όνομα αυτού, Άμπελ Φερέιρα! Ο 40χρονος Πορτογάλος τεχνικός συγκέντρωνε όλα όσα ήθελε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, για τον νέο προπονητή της ομάδας, όμως το συμβόλαιό του με την Μπράγκα έκανε δύσκολη την υπόθεση.
Μάλιστα η πορτογαλική ομάδα ήταν «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις, όμως ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αποφασισμένος να τελειώσει υπέρ του την υπόθεση, με τις συζητήσεις των δυο ομάδων να διαρκούν εώς τα ξημερώματα και φυσικά το πρωί της Κυριακής.
Το project όμως και η προοπτική που έδωσε ο ΠΑΟΚ στον Φερέιρα έκαναν τη διαφορά, με τον Πορτογάλο να ζητά από την Μπράγκα να τον αφήσει να κυνηγήσει το όνειρο του, με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Έτσι ο ΠΑΟΚ πέτυχε το πολυπόθητο deal, δίνοντας στη Μπράγκα το ποσό των 2 εκατ. ευρώ και φέρνει στην Τούμπα τον Άμπελ Φερέιρα.
Πλέον, ο ΠΑΟΚ διαθέτει στο τιμόνι του έναν προπονητή από τη σπουδαία πορτογαλική σχολή, έναν άνθρωπο διψασμένο για επιτυχίες και έτοιμο να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου