Friday, 26 April, 2024

Άρης Παλαιφύτου-Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-5

Πρώτη αγωνιστική σήμερα για τον θεσμό του Κυπέλλου Πέλλας και η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών επικράτησε στην έδρα του Άρη Παλαιφύτου με το ευρύ 0-5.
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και το σκορ απλά σφράγισε αυτή τη διαφορά.
Η ομάδα της Αναγέννησης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν έδωσε καθόλου δικαίωμα στην ομάδα του Άρη Παλαιφύτου να αμφισβητήσει την υπεροχή της.
Εκτός από τα 5 γκολ που σημείωσε η Αναγέννηση είχε ακόμη 15 τελικές προσπάθειες οι οποίες είτε έφυγαν άουτ, είτε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κατάφερε να σώσει την ομάδα του, ενώ 2 φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Τα γκολ για την Αναγέννηση πέτυχαν οι: Ταουσιάνης (8′), Βουτσιάς (27′, 42′), Κωστάκης (82′) και Αγγελούδης (89′).
Ο Τίμος Καβακάς επέλεξε να αγωνιστούν οι εξής: Καραογλανίδης, Χατζηλιάδης, Μπαμπαλής, Τόσιος, Συμεωνίδης, Κεφαλάς (46′ Κώστας), Βουτσιάς (46′ Γαρύφαλλος), Σούκιας (46′ Καραμπάς), Κωστάκης, Ταουσιάνης και Στεφανίδης (64′ Αγγελούδης).
Στον πάγκο έμειναν οι: Πετρούσης, Γιαλαμούδης και Σαλονικίδης.
Για την 2η αγωνιστική του ομίλου ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου τον Άρη Αθύρων, την Τετάρτη 18/09 στις 17:00, ο οποίος σήμερα επικράτησε με 3-2 σκορ επί του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου