Saturday, 27 April, 2024

Απίστευτο από Ιβάν – Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα!

Μοναδικό γεγονός ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από εντολή του Σαββίδη, για τον εορτασμό των 90 χρόνων του συλλόγου. Θα ματώσει οικονομικά αλλά θα μιλάει όλη η πόλη γι΄ αυτό!
Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου και με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι, δείχνει πως είναι αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και να δημιουργήσει συγχρόνως και ένα πολύ δυνατό όνομα στην Ευρώπη.

Βέβαια, όλα αυτά δε γίνονται μόνο με την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος, καθώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο και το επικοινωνιακό κομμάτι.

Εκεί, λοιπόν, ετοιμάζεται ο Δικέφαλος να κάνει μία τρομερή κίνηση, την οποία θα συνδυάσει με τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Στο πλαίσιο των δράσεων που προετοιμάζει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση από την Επιτροπή Εορτασμού, να “ντύσουν” όλα τα γήπεδα που βρίσκονται στη δυτική Θεσσαλονίκη στα ασπρόμαυρα!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λυσσαρίδης πρότεινε να κάνουν κάποια μικρά γήπεδα να μοιάζουν με την Τούμπα και σε συνεννόηση με τους Δήμους, να κάνουν …ασπρόμαυρη την πόλη!

Η πρόταση έγινε ήδη δεκτή από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα βάλει το χέρι στην τσέπη, καθώς για κάθε γήπεδο (θα είναι πάνω από 10) χρειάζονται περίπου 15.000 ευρώ.

 

www.sportdog.gr

Απίστευτο από Ιβάν – Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου