Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αποκλείστηκαν οι δικηγόροι Πέλλας από την συνέχεια του 34ου πρωταθλήματος δικηγόρων

Η ομάδα των δικηγόρων Πέλλας αγωνίστηκε χθες με την αντίστοιχη ομάδα της Πάτρας και χρειαζόντουσαν 2 αποτελέσματα για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά δυστυχώς ήρθε αυτό που δεν ήθελαν, ηττήθηκαν με 2-3 και έτσι την πρόκριση πανηγύρισε η ομάδα της Πάτρας.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Πενταπλάτανου Γιαννιτσών και ξεκίνησε με περίπου μια ώρα καθυστέρηση λόγω αργοπορίας των διαιτητών αλλά δεν επηρέασε τις ομάδες ιδιαίτερα μιας και είχαμε αρκετές φάσεις και 5 γκολ.

Η ομάδα της Πάτρας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, μιας και καιγόταν για την νίκη, αλλά η ομάδα της Πέλλας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με μια αντεπίθεση, λίγο πριν την συμπλήρωση 15 λεπτών.

Μετά το 1-0 ισορρόπησε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να επιχειρούν να σκοράρουν αλλά είτε ήταν άστοχοι είτε τα σουτ αδύναμα και δεν απειλούσαν τους τερματοφύλακες.

Αυτά μέχρι το 35ο λεπτό, όταν μετά από μια ακόμη αντεπίθεση οι δικηγόροι Πέλλας έγραψαν το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Το 2-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου και απέμεναν 45 λεπτά ακόμη για την πρόκριση της ομάδας της Πέλλας αλλά οι δικηγόροι της Πάτρας είχαν διαφορετική άποψη και χαρακτηριστικό της θέλησης τους για ανατροπή ήταν το ότι έκατσαν μόλις για 5 λεπτά στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η θέληση για την ανατροπή τους έκανε να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας ψηλά τους αντιπάλους και «καταστρέφοντας» την ανάπτυξη τους.

Το 2-1 δεν άργησε να γίνει, όταν μετά από διπλή λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών στο 55ο λεπτό, έγινε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι το οποίο κατέληξε στην αριστερή πλευρά των διχτύων.

Προσπάθησαν οι δικηγόροι της Πέλλας να κρατήσουν παραπάνω την μπάλα και να την κυκλοφορήσουν αλλά η πίεση των παικτών της Πάτρας δεν τους άφηναν περιθώρια και έτσι μοιραία πάλι μετά από λάθος στην άμυνα έγινε το 2-2 στο 70ο λεπτό.

Μετά την ισοφάριση η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ βλέπαμε τραυματισμούς και καθυστερήσεις παρά κάποιες προσπάθειες αλλά αυτό μέχρι το 86ο λεπτό, όταν μετά από 3λεπτη διακοπή εκτελέστηκε ένα φάουλ στον χώρο του κέντρου από τους δικηγόρους Πάτρας, η μπάλα έφτασε την αριστερή πλευρά από εκεί βγήκε η σέντρα στο 2ο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά γράφτηκε το 2-3.

Μετά από 9 λεπτά καθυστερήσεις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη η οποία βρήκε τους παίκτες της Πάτρας να πανηγυρίζουν και την ομάδα της Πέλλας να αποχωρεί στεναχωρημένη για τον αποκλεισμό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου