Sunday, 5 May, 2024

Α.Σ.Γιαννιτσά- Άρης Παλαιοχωρίου 2-3

Τα Γιαννιτσά τις ευκαιρίες και τα δοκάρια το Παλαιοχώρι τη νίκη
Το ποδόσφαιρο είναι συναρπαστικό άθλημα και όχι πάντα δίκαιο και αυτό έδειξε και το σημερινό παιχνίδι, όπου σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι οι γηπεδούχοι Α.Σ. Γιαννιτσά αν και καλύτεροι έχασαν τελικά με 2-3 από τον Άρη Παλαιοχωρίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Το παιχνίδι αναμφισβήτητα για το θέαμα του ικανοποίησε τους 500 περίπου οπαδούς κυρίως των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο γήπεδο, όμως τους άφησε με την πικρία και το ερώτημα πως μια ομάδα με τόσες ευκαιρίες και 3 δοκάρια χάνει το ματς.
Στο πρώτο ημίχρονο με το «καλημέρα» ο ΑΣ Γιαννιτσά προηγήθηκε στο σκορ. Το Παλαιοχώρι πίεσε και μέχρι το 30’ είχε την υπεροχή ισοφαρίζοντας. Μετά το 1-1 και πάλι τα Γιαννιτσά πήραν τα ηνία του αγώνα δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στην επανάληψη ο ήταν καλύτερος κατά πολύ άλλα όχι ουσιαστικός, ο ΑΣ Γιαννιτσά έχασε πέναλτι στο 1-1 , ενώ είχε και 3 δοκάρια.
Το Παλαιοχώρι με 10 παίκτες από το 49’ έκλεψε κυριολεκτικά το ματς με 2 αντεπιθέσεις σε αβίαστα μεμονωμένα λάθη παίρνοντας μια ανέλπιστη νίκη κόντρα στην ροή του αγώνα.
Πάντως ο κόσμος των γηπεδούχων παρά την τεράστια πικρία της ήττας χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών των γηπεδούχων για την εξαιρετική εμφάνιση τους.


Κυριότερες φάσεις και γκολ
Στο 1’ φάουλ εκτελεί ο Ζούρκος η μπάλα χτυπά στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ζαρογιαννης πετυχαίνει το 1-0 για τα Γιαννιτσά. Το καλύτερο ξεκίνημα για τα Γιαννιτσά.
Στο 25’ ο Μάνιος πάσαρε όμορφα στον Σιμόνι που από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 35’ όμορφος συνδυασμός Καραγίαννη, Παντελίδη, που πάσαρε στον Ζούρκο μέσα στην περιοχή η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και μπλόκαρε ο Βασιλειάδης.
Στο 42’ δυνατό σουτ του Παντελίδη απέκρουσε δύσκολα ο Βασιλειάδης.
Στο 45’ σουτ του Ιγνατίδη μέσα από την περιοχή δοκάρι για τους φιλοξενούμενους.


Στο 49’ πέναλτι κέρδισε ο Ζούρκος που μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε, το εκτέλεσε ο ϊδιος η μπάλα έφυγε άουτ. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο Τσιτογίαννης που υπέπεσε στο πέναλτι.
Στο 50’ εντυπωσιακή κούρσα από τον Χουσεηνογλου που πήρε την μπάλα από το κέντρο μπήκε στην περιοχή σούταρε η μπάλα βγήκε κόρνερ.
Στο 51’ κεφαλιά του παντεκίδη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
Στο 53’ ο Κεφαλάς θα γίνει αποδέκτης της μπάλας και από το ύψος της περιοχης με σουτ πέτυχε το 1-2.
Στο 54’ πάσα του Χουσεηνογλου στον Ζουρκο μέσα στην περιοχη σουτ του τελευταιου σταματά στο δοκάρι του Παλαιοχωρίου.
Στο 55’ νέο δυνατό σουτ του Καραγιάννη η μπάλα φεύγει άουτ.
Στο 61’ πάσα ασιστ του Παντελίδη σε κενή εστία μόνος σε αφύλαχτη εστία ο Καραγιάννης που σουτάρει σημαδεύοντας το δοκάρι νέα τεράστια ευκαιρία για τα Γιαννιτσά.
72’ το 2-2 είναι γεγονός η συνεχόμενη πίεση των γηπεδούχων καρποφορεί και σε μια φάση διαρκείας με πολλά σουτ μέσα στην περιοχή ο Ιορδανίδης με κοντινό σουτ ισοφαρίζει.
Στο 75’ τραγικό αμυντικό λάθος που δίνει πάσα στον Σιμόνι ο οποίος ενώ έχει 2 αμυντικούς μπροστά του καταφέρνει να ξεφύγει και να πετύχει το 2-3 κόντρα στην ροή του αγώνα.
Στο 81’ δυνατό σουτ Πέλκα μετά από απόκρουση του Βασιλειάδη δοκάρι και κόρνερ.
Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίζεται όμως η μπάλα δεν κάνει το χατίρι το τελικό αποτέλεσμα 2-3 .
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Καβακάς): Κυρου, Ρεις, Παπασυμεών, Παντεκίδης, Ιορδανίδης, Μουρίκι (65’ Πέλκας), Ευθυμιάδης (30 Χουσεηνογλου), Ζαρογιάννης, Καραγιάννης, Ζουρκος, Παντελίδης.
Παλαιοχώρι (Πατζιάρας): Βασιλειάδης, Τσιντογιάννης, Καμπας, Ταιρης, 82’Στοικος Αποστόλας12 Λτ. Κωστάκης80’ Λαγοτζης), Μπάμπουρας, Κεφαλάς, Δημητρακόπουλος(60’ Σκέμπης), Ιγνατίδης, Μάνιος, Σιμόνι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου