Saturday, 27 April, 2024

Βαλερένγκα με κάλυψη, νίκη για Άαλμποργκ

Δευτέρα σήμερα, οι επιλογές στο κουπόνι μπορεί να είναι περιορισμένες, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια, από Δανία, Νορβηγία και Ιρλανδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας!

Προβάδισμα η Βαλερένγκα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με τον αγώνα της Α’ Νορβηγίας, Βαλερένγκα – Μόλντε, στον οποίο θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 1.87 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με ανεβασμένη ψυχολογία πηγαίνει στο σημερινό ματς η Βαλερένγκα, που την περασμένη εβδομάδα πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη. Πέρασε με 2-4 απ’ την έδρα της Σταρτ και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από εφτά «άγονες» αγωνιστικές (0-3-4) και περισσότερους από δύο μήνες. Ανέβηκε στους 15 πόντους και σήμερα με νέα νίκη μπορεί να τεθεί εκτός της τελευταίας τριάδας της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να τελεί υπό κρίση η Μόλντε, που δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα ούτε εναντίον της Σάρπσμποργκ. Είχε απόλυτη ανάγκη την επιστροφή στις νίκες, ωστόσο για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να βρει λύσεις για τα αμυντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει απ’ την αρχή της σεζόν. Αυτή τη φορά όμως, το πιο σπουδαίο πρόβλημα ήταν η επίθεση, καθώς οι παίκτες του Σόλτσκιερ σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Πλήρης απογοήτευση στον κόσμο, είδε την ομάδα να απέχει απ’ τη νίκη για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική, σερί όπου πήρε μόλις έναν πόντο (0-1-4)!

Κερδίζει η Άαλμποργκ

Συνεχίζουμε με Δανία και τον Άσσο σε απόδοση 2.12 στην αναμέτρηση Άαλμποργκ – Οντένσε. Από την εκτός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Ράντερς προέρχεται η Άαλμποργκ, που πέτυχε την πρώτη εφετινή της νίκη, χάρη στο τέρμα του νεοαποκτηθέντα, Μεϊλίνγκερ, στο 29’ της αναμέτρησης. Το συγκρότημα του Σόντεργκααρντ μπορεί να μην εντυπωσίασε με την παρουσία του, ωστόσο ήταν πολύ καλό και σταθερό αμυντικά, καταφέρνοντας να πάρει το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το έργο των γηπεδούχων κόντρα στην Οντένσε είναι βατό, ωστόσο θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και να παρουσιαστούν το ίδιο συμπαγείς αμυντικά. Από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Λίνγκμπι προέρχεται η Οντένσε, από την άλλη πλευρά, η οποία ουσιαστικά «αυτοκτόνησε» καθώς προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα. Τα ακόμη χειρότερα για το σύνολο του Νίλσεν είναι πως στο 93’ ο αρχηγός της ομάδας, Κένεθ Πέτερσεν αποβλήθηκε και του επιβλήθηκε ποινή τιμωρίας τριών αγωνιστικών. Οι γηπεδούχοι έχουν το πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση και θα τους στηρίξουμε.

Νίκη για Ντέρι

Ολοκληρώνουμε με Λιγκ Καπ Ιρλανδίας και τον Άσσο σε απόδοση 2.17 στο παιχνίδι Ντέρι – Λίμερικ. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει μία… ολόκληρη κατηγορία, όμως η Ντέρι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσει σήμερα τη Λίμερικ, αν θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό. Οι γηπεδούχοι αποτελούν τους πολυνίκεις του θεσμού με 10 κατακτήσεις, ενώ στο τρέχον ιρλανδικό πρωτάθλημα είναι 3οι με 38 βαθμούς σε 20 ματς. Σερί 4-2-1 τρέχει η Ντέρι στην τελευταία επτάδα αγώνων πρωταθλήματος, με κύριο χαρακτηριστικό την εξαιρετική της άμυνα. Η Λίμερικ, από την πλευρά της, φαίνεται να έχει καπαρώσει ήδη την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, καθώς πραγματοποιεί έναν υγιεινό περίπατο στη First Division. Παραμένει αήττητη με 18 νίκες και μία ισοπαλία μετά το πέρας των 19 πρώτων αγωνιστικών, όντας… 20 βαθμούς μπροστά από τη 2η Ντροχέντα. Εξαιρετική η επίθεση της ομάδας, σε ουκ ολίγα ματς η Λίμερικ σκόραρε από τρία γκολ και πάνω. Στα προημιτελικά του φετινού Λιγκ Καπ ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκαλγουέι Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 2-0. Σήμερα, βέβαια, τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα για τη Λίμερικ και θεωρούμε ότι η Ντέρι θα πανηγυρίσει τη νίκη.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Βαλερένγκα με κάλυψη, νίκη για Άαλμποργκ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου